CAMPUS

Bàtxelor Vatel - International Hotel Management

Bàtxelor Vatel - International Hotel Management

Gestió en Hoteleria internacional:

  • Titulació de l’Estat francès certificat al nivell II 
  • Total de Crèdits: 180 ECTS (European Credit Transfer System)

Requisits d’accés:

  • Tenir el Batxillerat aprovat (o equivalent per als alumnes estrangers)
  • Superar les proves d’accés pròpies del centre

 

Sortida professional

L’exercici de càrrecs a nivell de direcció operativa de qualsevol departament hoteler.

Durada dels estudis

3 anys

Pràctiques

12 mesos distribuïts al llarg dels tres anys, en hotels de 3 a 5 estrelles seleccionats per Vatel.

Idiomes de les classes

Espanyol. Els alumnes no hispanoparlants han de tenir el nivell B2 d’espanyol. Per millorar el nivell d’espanyol, Vatel Andorra els recomana el centre d’idiomes International House Madrid.

Assignatures

Gestió: Oferir la terminologia i els conceptes fonamentals. Explicar com la gestió constitueix un instrument del management.      

Màrqueting: Permetre als estudiants adquirir les habilitats i capacitats necessàries  per entendre el Màrqueting i la seva importància en l’empresa.    

Gestió de Recursos Humans: Iniciar-se als principis bàsics que regeixen la Gestió de RR.HH.

Informàtica: Formar-se en l’ús d’Internet i en la recerca d’informació en una empresa. Descobrir les eines ofimàtiques aplicades a la gestió hotelera.

Economia de l’empresa: Familiaritzar-se amb el concepte de l’empresa, amb el seu lloc en l’entorn econòmic.          

Cultura professional: Entendre el passat per anticipar-se al futur. Despertar la curiositat i estimular el gust pel que ens envolta, la gastronomia i l’art de la professió.

Imatge pròpia: Aprendre a gestionar la pròpia imatge, ser conscient d’un mateix, treballar l’autoestima i aprendre a reconèixer als altres. Sempre sota el respecte de l’altre.

Nutrició: Conèixer la importància de la nutrició en qualsevol tipus d’empresa, com elaborar, cuinar, subministrar o servir aliments i begudes. Elaborar menús equilibrats tenint en compte les aportacions nutricionals recomanades per als adolescents, adults, els esportistes, entre altres.      

Collites de vi: Aproximar l’alumne al món del vi, sent capaç de reconèixer-ne els diferents tipus, l’elaboració, les zones vitícoles, així com saber degustar, servir i recomanar el vi adequat al tipus d’àpat.  

Anglès: Adquirir un nivell tècnic de l’idioma perquè pugui desenvolupar-se de forma eficient i eficaç en qualsevol entorn internacional.      

Entorn F & B i Hoteleria: Adquirir els coneixements generals sobre Hoteleria i la Restauració.

Aplicacions pràctiques: Aplicar en una situació real els coneixements teòrics pràctics adquirits durant les classes en una recepció, restaurant, cuina o altres departaments.

INSCRIU-TE AQUÍ

Descarregar el tríptic
Focus

Entrevista a la professora de manipulació i higiene dels aliments


JPO/SALONS EL SEU INTERLOCUTOR
Contacti amb aquest campus

Admisión
Dolors Moles
Carrer d'Engolasters s/n, Edifici Cubik
Encamp - AD

Contacti amb aquest campus
(+376) 383 866
TROBI LA FORMACIÓ

EN TRES PASSES
A només
uns clics!

MARCO POLO
Estudiants
obrin-se
a l'internacional

En vull saber més
2n cicle d'especialització
Director d'hoteleria internacional

En vull saber més
ACTUALITATS
Xerrada als estudiants de l'escola sobre la motivació i l'esperit de superació en el treball quotidià.

10/04/2018 Xerrada als estudiants de l'escola sobre la motiva [...]

Josep Marticella, director general d'EMAP (Estació d'esquí Vallnord Pal A [...]

No hi ha res com poder estudiar en un país turístic com Andorra.

10/04/2018 No hi ha res com poder estudiar en un país turís [...]

No hi ha res com poder estudiar en un país turístic com Andorra. Els alu [...]

Classes de cuina a Vatel Andorra

27/03/2018 Classes de cuina a Vatel Andorra

Els alumnes realitzen les classes de cuina al Sport Hotel Hermitage & Spa 5 [...]

EL SEU INTERLOCUTOR
Contacti amb aquest campus

Admisión
Dolors Moles
Carrer d'Engolasters s/n, Edifici Cubik
Encamp - AD

Contacti amb aquest campus
(+376) 383 866
FOCUS
Entrevista a la professora de manipulació i higiene dels aliments




SALA DE PREMSA