COMPANYIES

PRESENTACIÓ

El Grup Vatel dóna la benvinguda a una nova forma d'aprenentatge: la Formació Contínua

 Aquesta nova oferta no només permet Vatel acompanyar els alumnes al llarg de les seves carreres, sinó també per compartir la seva experiència i el seu saber fer amb el personal dels hotels que tinguin poca o nul·la formació certificada.

 

La innovació!

La innovació, sent una de les seves inquietuds, Vatel s'adapta a les necessitats del món professional i per tant ofereix una solució per als temps actuals i adaptar-se a les noves generacions: la formació contínua en línia o comunament coneguda com E-Learning.

 

Contacta’ns !

 

Tota la flexibilitat de l'E-Learning per al personal de l'hotel

La formació presencial suposa disposar de temps i capacitat per desplaçar-se, o bé tenir personal suficient per a poder realitzar una formació interna.

L'E-Learning ofereix quatre avantatges principals:

  • Sense desplaçaments
  • Gran flexibilitat en l'organització de la formació contínua (accessible 24 hores al dia els 7 dies de la setmana)
  • Una gran autonomia per a l'alumne
  • Una visió immediata de la seva evolució en l'adquisició de capacitats

 

Vols saber més? Fes click aquí!

El Grup Vatel ha decidit abordar la formació contínua de forma diferent:

AFAVORINT L'E-LEARNING
Desplaçar al personal de l'hotel o mobilitzar-lo durant un o diversos dies sol ser molt complicat! La solució E-Learning de Vatel permet adaptar el ritme de formació a la planificació de cada empleat.

AFAVORINT Al PERSONAL DE CONTACTE
Vatel E-Learning és la primera plataforma de formació contínua en línia dedicada exclusivament al personal de contacte. Recepcionistes, personal de neteja de l’hotel, governantes, cambrers ... Experts en el seu negoci dissenyen l'oferta per a vostè.

PERMETENT L'ACCÉS A LA SEVA EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL
A través d'una eina innovadora en col·laboració amb els experts d'educació a distància, Serious & Elegant i els experts professionals de Vatel o altres organitzacions de renom.

CONSERVANT UNA DIMENSIÓ HUMANA
Mitjançant el sistema de tutors i experts en recursos humans en contacte permanent amb l'hotel i l'establiment d'una comunitat d'alumnes