CAMPUS

El missatge del president

A Vatel, preparem el personal operacional i el personal directiu de l’hoteleria internacional i del Turisme.

Amb una experiència de 35 anys, els nostres 31 campus d’arreu del món imparteixen a 7.000 estudiants el mateix temari, basat en la internacionalització i fundat sobre l’alternança de la teoria universitària amb l’experiència professional.

Aquest concepte ha tingut un gran èxit : els nostres 29.000 diplomats exerceixen la seva professió en els millors establiments del món i 80% d’ells fan carrera dins de l’hoteleria i el turisme. Ocupen, entre altres, funcions de Director General de cadena hotelera o establiment, Director d’explotació, Director Comercial, màrqueting, Recursos Humans o financers, Responsable de Relacions Públiques, Organitzador d’esdeveniments, Controladors de gestió, Governanta, Cap de recepció... El 20% restant són reclutats per altres sectors com el luxe, seduïts per les seves competències.

Tots constitueixen una xarxa dinàmica, solidària i magnífica, tant per l’estudiant que busqui unes pràctiques adequades com per al jove que busca un lloc de direcció a qualsevol país del món.

Vatel, 1r grup mundial de formació en Gestió Hotelera i Turística, reuneix totes les condicions per formar professionals que s’obrin al món i aconsegueixin un reconeixement internacional.

Alain Sebban, President Fundador del Grup Vatel

Faci’s parter Vatel!

És propietari o dirigent d’una escola hotelera, president d’una universitat , dirigent hoteler, diplomat de Vatel o emprenedor i desitja formar part de la xarxa d’escoles Vatel ?

Li proposem una fórmula d’associació adaptada que podrà consultar aquí.

EL SEU INTERLOCUTOR
Contacti amb aquest campus

Admisión
Dolors Moles
Carrer d'Engolasters s/n, Edifici Cubik
Encamp - AD

Contacti amb aquest campus
(+376) 383 866
TROBI LA FORMACIÓ

EN TRES PASSES
A només
uns clics!

MARCO POLO
Estudiants
obrin-se
a l'internacional

En vull saber més
2n cicle d'especialització
Director d'hoteleria internacional

En vull saber més