CAMPUS

El programa està dirigit a formar futurs professionals en Direcció Operativa per qualsevol departament hoteler. La duració del programa es de 3 anys dels quals 12 mesos son de pratiques en hotels de tres a cinc estrelles a Andorra i en el món. Els alumnes adquireixen experiènces relacionades amb la realitat de la seva futura professió, desarollen aptituts pel treball en equip i experimenten el entorn al que es dirigeixen.

Presentació

Presentació

Les arribades de turistes internacionals en el món han crescut un 4,4% l'any 2014 fins arribar als 1.135 milions. El volum de negoci que el turisme serà capaç de generar el 2016 a nivell mundial és equivalent al de les exportacions del petroli, alimentació o automòbils (OMT, 2016).

El turisme a Andorra és un sector econòmic de gran importància dins el Principat d'Andorra. Cada any Andorra rep uns 9 milions de visitants d'Espanya, França, Benelux, Portugal, Alemanya i Regne Unit entre altres. Andorra compta amb 300 km de pistes d'esquí i disposa de més de 250 allotjaments turístics amb una disponibilitat de més de 34.000 llits.

EL Grup Vatel és present en 19 països i combina l’excel·lència del seu pla d'estudis amb pràctiques en els millors hotels del món facilitant així una formació internacional adaptada a les necessitats del mercat i que giren al voltant de l'idea del "savoir-faire, savoir être". El campus Vatel Andorra ofereix un metodologia orientada al desenvolupament de coneixements, competències, destreses i valors que demanen el mercat i la societat actual. Vatel Andorra ofereix un Bachelor in International Hotel Management.

Presentación - Image 1

        Formació adaptada a las necessitats del mercat

El 97% dels nostres alumnes s’incorpora al món laboral un cop finalitzats els seus estudis.

L’equip docent de Vatel Andorra es composa per professionals en actiu de la indústria hotelera i turística, només així podem garantir que els nostres alumnes desenvolupin els seus coneixements i capacitats conforme a les necessitats que avui té la indústria hotelera i turística.

L’especialització, l’adaptació al mercat, i el desenvolupament de coneixements i capacitats en un entorn global són les tres peces clau del nostre model educatiu.

Vatel ofereix una metodologia que combina la formació acadèmica amb les pràctiques en empreses des del primer any, garantint que el nostre alumnat en finalitzar els seus estudis està plenament adaptat a les noves demandes i exigències d’un sector en continu creixement i cada cop més competitiu.

El pla de formació a Vatel permet a l’alumnat, un cop finalitzats els seus estudis, incorporar-se al mercat laboral i aconseguir amb rapidesa els seus objectius professionals.

 
Activitats extracurriculars

A VATEL ANDORRA no només és important la formació que s’imparteix a través del programa d’estudis, sinó també aquella orientada a afavorir una formació integral especialment en aspectes referits a l’ampliació de l’horitzó cultural de l’alumnat, desenvolupament personal, emocions, cura de la salut, networking, etc.

Algunes de les activitats extracurriculars que s’imparteixen a VATEL ANDORRA són:

  • Cates de vi
  • Visites a bodegues
  • Visites a museos de interès general
  • Seminaris
  • Conferències
  • etc.
EL SEU INTERLOCUTOR
Contacti amb aquest campus

Admisión
Dolors Moles
Carrer d'Engolasters s/n, Edifici Cubik
Encamp - AD

Contacti amb aquest campus
(+376) 383 866
TROBI LA FORMACIÓ

EN TRES PASSES
A només
uns clics!

MARCO POLO
Estudiants
obrin-se
a l'internacional

En vull saber més
2n cicle d'especialització
Director d'hoteleria internacional

En vull saber més