TITULACIONS

Estudis flexibles i oberts

Estudis flexibles i oberts

VATEL, UN PROGRAMA ADAPTAT AL PROJECTE PROFESSIONAL DE L’ESTUDIANT I DE L’EMPRESA

L’entorn global que ens envolta està canviant moltes regles del joc en les organitzacions, a la vegada que s’obren noves oportunitats a l’hoteleria i el turisme. La tecnologia ha afavorit un canvi radical en la distribució turística i en els hàbits de compra dels consumidors.


Tant el turisme en general, com l’hoteleria en particular, travessen per un període d’expansió i elevada competitivitat, i es requereix uns professionals qualificats per donar resposta a les necessitats que tenen les empreses.


Vatel ofereix un cicle de formació (Bachelor’s degree) que prepara els alumnes per a la seva immersió en el món laboral. La formació teòrica i pràctica del programa Vatel garanteixen una formació adaptada a les necessitats del mercat.


La titulació oficial que s’obté està avalada per l’Estat francès segons el decret ministerial de l’01/07/2008. La titulació permet als estudiants aconseguir el reconeixement internacional d’acord amb el seu nivell de formació, en un àmbit que ofereix oportunitats laborals a nivell internacional.

CONTACTI VATEL
VATEL ANDORRA
Dolors Moles
Tel. (+376) 383 866