UNA XARXA INTERNACIONAL

Millor escola d’hoteleria

Millor escola d’hoteleria

De les mes de 42 prestigioses institucions, el grup Vatel i els seus 41 campus en el món, guanya el títol a la "Millor Escola Hotelera" en la 17a edició dels Premis Worldwide Hospitality Awards que va reunir ahir nit, 14 novembre 2016, més de 1000 professionals de l’hoteleria internacional a la sala Opera del Hotel InterContinental Paris le Grand. 

És tota una indústria la que expressa així el seu reconeixement i la seva confiança. 

El Grup Vatel, l'elecció de tota una professió.

Seleccionat per un jurat internacional del món empresarial, de la indústria turística i de la comunicació, el grup Vatel ha estat designat com un dels 3 finalistes de les 42 institucions que aspiren al títol de "Millor Escola Hotelera” del món.  

Davant de la Hotelschool The Hague i Oxford, és Vatel, 1er Grup Mundial per a l'educació de la Direcció Hotelera i Turística que ha estat elegida i designada guanyadora pels 1.000 professionals presents durant la cerimònia. 

Alain Sebban, president i fundador de Vatel, recorda que aquest prestigiós premi ho deu als seus empleats i professors, als col·laboradors que reben els estudiants en pràctica, així com als seus 33.000 graduats que tenen èxit i que porten els colors de Vatel per tot el món. 

35 anys d'estretes relacions entre el Grup Vatel i els seus hotels col·laboradors

Vatel teixeix llaços des de la seva creació molt estrets, positius i duradors amb els majors grups hotelers del món. Aquestes relacions prenen diferents formes, com ara la integració de professionals com a part del cos docent, jurats d’exàmens i al consell acadèmic; la benvinguda dels estudiants en pràctiques i / o durant les pràctiques en establiments hotelers; les intervencions de la professió sota la forma de conferencies en els campus, desenvolupament de estudis de casos, publicacions en les edicions de CirVath.

CONTACTI VATEL
VATEL ANDORRA
Dolors Moles
Tel. (+376) 383 866
  TROBI LA FORMACIÓ

EN TRES PASSES
A només
uns clics!