UNA XARXA INTERNACIONAL

Histórico Vatel

Histórico Vatel

 

35 ANS D'EXPERIÈNCIA, UN DESENVOLUPAMENT SOSTINGUT I CONSTANT

 

 

 

  • 1981 : Fundació de Vatel a França

    El 1981 es realitza l’obertura de la primera escola Vatel a París. Convençut que una formació internacional en l’Hoteleria i el Turisme són necessaris, Alain Sebban considera, en canvi, que el més prudent és consolidar primer el grup a França. Durant els deu primers anys, s’esforça intensament en assentar el model Vatel sobre el territori francès: obre el campus a Lyon el 1984, a Nîmes el 1989 i més tard a Bordeaux el 1994.

  • 2000 : El model Vatel es multiplica 

    Després d’aquesta primera fase, tots els factors per a un desenvolupament a nivell internacional conflueixen: el concepte de formació de Vatel, fundat sobre l’alternança controlada de la teoria i l’experiència professional, és segur i estable; la destresa Vatel, implantada des de fa 20 anys, és transferible; per fi, la indústria hotelera confirma la seva evolució internacional. Alain Sebban decideix duplicar el model de l’escola Vatel arreu del món.

  • 2015 : Vatel compta amb 31 campus a 4 continents

    Quinze anys després, el Grup Vatel compta amb 31 campus en el món i preveu tres obertures a la Xina. Repartides sobre 4 continents, componen una xarxa d'ensenyament superior especialitzat en l’hoteleria internacional, unificada i universalitzada. Constitueix avui el 1r grup mundial de Formació en Gestió d’Hoteleria-Turisme.

CONTACTI VATEL
VATEL ANDORRA
Dolors Moles
Tel. (+376) 383 866
  TROBI LA FORMACIÓ

EN TRES PASSES
A només
uns clics!