UNA XARXA INTERNACIONAL

Clasificaciones de las escuelas hoteleras

Clasificaciones de las escuelas hoteleras

ATENCIÓ! 

En resposta a la gran quantitat de classificacions d’escoles hoteleres existents, Vatel desitja recordar que a dia d’avui no existeix cap classificació oficial, elaborada per un organisme de referència en el sector. Diverses classificacions de les escoles hoteleres han aparegut aquests darrers mesos a Internet i a les xarxes socials. Cap d’aquestes ha estat certificada per un organisme independent i competent. 


Són el resultat de sondeigs finançats amb finalitats comercials, autoritzats i finançats per escoles, que probablement siguin privades o sota un conglomerat americà administrat per una societat de capital d’inversió registrada a la borsa NYSE o per grups d’escoles administrats per societats de capital d’inversió similar. 


La Comissió suïssa per a la Lleialtat en Comunicació Publicitària, per exemple, ha declarat oficialment les classificacions publicades per un grup d’escoles hoteleres suïsses com a enganyoses i deslleials, amb la confirmació de la falta d’objectivitat dels resultats. El grup Vatel i les seves 31 escoles al llarg del món volen desmarcar-se d’aquestes classificacions susceptibles d’induir els candidats a error i recorden que els estudiants i els seus pares estan en el seu dret d’exigir una informació veraç i objectiva.


Per escollir bé la seva escola i en absència d’estudis fiables i finançats per un organisme independent, és recomanat informar-se de la reputació d’una escola i del seu ensenyament amb els professionals i amb la seva xarxa de diplomats.  

 

Vatel, 1r grup mundial de Formació en Gestió Hotelera i turística. Compta en el món amb 31 escoles, 7.000 estudiants i 29.000 diplomats.

CONTACTI VATEL
VATEL ANDORRA
Dolors Moles
Tel. (+376) 383 866
  TROBI LA FORMACIÓ

EN TRES PASSES
A només
uns clics!