UNA XARXA INTERNACIONAL

Reconocimiento profesional

Reconocimiento profesional

Els professionals aproven la formació Vatel 

La formació Vatel en evolució des de fa 35 anys.
Des del 2003, Vatel i els seus programes de formació han trobat el suport de la professió hotelera: els seus representant més alts a l’escalafó internacional li han atorgat –i és la primera vegada que una escola obté aquesta distinció- el Worldwide Hospitality Award. Des de llavors, Vatel va rebre diversos Worldwide Hospitality Awards, en les categories "Millor èxit professional" i "Millor Innovació pedagògica".

Però quina millor aprovació per part dels professionals que els llocs ocupats avui pels 29.000 diplomats, anomenats Vatalians, que exerceixen en els establiments més destacats del món i constitueixen una xarxa valuosa tant pels campus Vatel, els seus estudiants com pels diplomats mateixos.

 


Vatel, soci dels més prestigiosos grups hotelers

Els grups hotelers estan molt implicats en la formació Vatel. 
Es posicionen molt a prop dels estudiants durant el desenvolupament dels cursos, de les conferències, dels fòrums, dels col·loquis... els acullen en els períodes de pràctiques i els recluten en finalitzar els seus estudis. Gràcies a aquests intercanvis freqüents, els estudiants estan, des del primer any, en contacte directe amb el món professional.CONTACTI VATEL
VATEL ANDORRA
Dolors Moles
Tel. (+376) 383 866
  TROBI LA FORMACIÓ

EN TRES PASSES
A només
uns clics!