Campus Campus Brochure Brochure Bachelor Bachelor MBA MBA
VATEL Andorra promou el talent andorrà en el sector del turisme - Vatel

VATEL Andorra promou el talent andorrà en el sector del turisme

Per al curs vinent 2022-2023, l’escola ofereix una beca del 45% de l’import total dels tres cursos del seu Bachelor en Direcció Hotelera Internacional per a un estudiant resident, amb excel·lent expedient acadèmic i molt d’interès en el sector.

Return

Compromesa amb els estudiants residents a Andorra motivats per estudiar turisme a una escola de primer nivell, l’escola VATEL Andorra ofereix per al curs vinent 2023-24, una beca d’ajuda financera que cobreix el 45% del preu total de les taxes acadèmiques dels tres cursos dels seus estudis de Bachelor en Direcció Hotelera Internacional (tenen un preu fix de 7.490 euros per curs).

Per presentar-se a aquesta beca, l’estudiant ha de complir els següents requisits: ser resident a Andorra, un excel·lent expedient acadèmic i molt d’interès a dedicar-se al sector del turisme, així com una situació familiar que requereixi un ajut econòmic. L’import d’aquesta beca del 45% sobre el preu total de les taxes acadèmiques no varia en cap dels cursos i la seva duració pot ser per a tots els estudis, sempre que l’estudiant assoleixi com a mínim un 7,5 de nota mitjana als tres cursos.

Les sol·licituds dels estudiants de segon de Batxillerat i de cicle formatiu de Grau Superior que compleixin tots els requisits que es demanen seran examinades per un comitè d’experts de l’escola. Com explica Roser Daban, directora de VATEL Andorra, “és una molt bona oportunitat per poder ajudar a un estudiant resident que estigui motivat per l’hoteleria i el turisme, a estudiar al nostre País, en una escola que té més de quaranta anys de prestigi”.

El Bachelor en Direcció Hotelera Internacional està dirigit a estudiants que han aprovat amb èxit els seus estudis de Batxillerat o de cicle formatiu de Grau Superior. La titulació, reconeguda per l’Estat Francès, té un total de 180 crèdits distribuït en tres cursos. A més, gràcies al fet que VATEL Andorra forma part d’EURHODIP, els alumnes de VATEL Andorra que finalitzin els seus estudis de Bachelor in International Hotel Management i d’European Bachelor of Management in Hospitality & Tourism podran obtenir també la qualificació internacional d’aquesta prestigiosa associació.

Els estudiants que vulguin optar per aquesta beca, poden posar-se en contacte amb la secretària del centre:

E-mail: info@vatel.ad

Telèfon: (+376) 822 400

WhatsApp: (+376) 383 866

Find your course in 3 steps