Campus Campus Brochure Brochure Bachelor Bachelor MBA MBA
VATEL Andorra, amb la gastronomia del Principat - Vatel

VATEL Andorra, amb la gastronomia del Principat

Ahir dijous, 17 de febrer, a la tarda, l’escola VATEL Andorra va acollir l’acte de presentació de la primera edició del “Receptari de gastronomia andorrana”, un llibre que recull les 30 receptes de cuina més representatives del Principat.

Return

Ahir dijous, 17 de febrer, a la tarda, l’escola VATEL Andorra va acollir l’acte de presentació de la primera edició del “Receptari de gastronomia andorrana”, un llibre que recull les 30 receptes de cuina més representatives i habituals del nostre patrimoni gastronòmic.

A més de posar l’espai, la nostra escola es va ocupar de l’organització de l’acte i del servei de xampany que vam oferir en finalitzar, gràcies a la col·laboració voluntària de 3 alumnes de 2n curs i 3r curs, com a part de les seves pràctiques extracurriculars i del nostre interès per col·laborar en les activitats vinculades al turisme del Principat.

A l’acte, la directora de VATEL Andorra, Roser Daban, va donar la benvinguda als més de trenta assistents i va passar la paraula al ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, qui va recalcar la importància de tenir una escola tan prestigiosa com la nostra al Principat d’Andorra i de la necessitat d’oferir una formació de qualitat als estudiants. Entre les personalitats que van participar, també hi eren Casimir Arajol, ambaixador del receptari i, Dolors Pal, xef i col·laboradora del llibre.

Entre la trentena d’assistents, ens van acompanyar Silvia Calvó, ministra de Medi Ambient i Agricultura; Sergi Nadal, director de Turisme, i Josep Casals, director d’Agricultura, entre altres representants institucionals. Els xefs Pep RamosCarles FlinchJosep M. Troguet tampoc no es van voler perdre l’acte de presentació d’aquest llibre tan important per al patrimoni gastronòmic del nostre País.  

Més que un llibre de receptes

El llibre “Receptari de gastronomia andorrana” es divideix entre entrants, plats principals i postres i dolços. Cada recepta inclou la durada per realitzar-la, l’època de l’any en què podem trobar tots els ingredients, el grau de dificultat i les quantitats per a quatre persones. També inclou una petita anècdota o consell per cada plat. Alhora es destaca la qualitat dels productes autòctons que poden descobrir-se al País.

Des de VATEL Andorra volem felicitar a tots els agents implicats en aquest receptari tan especial!

Find your course in 3 steps