Campus Campus Brochure Brochure Bachelor Bachelor EDU. FAIRS EDU. FAIRS
Els alumnes de VATEL Andorra organitzen el concurs de cuina solidari ‘And-Xic Masterxef’ per a nens i nenes de 8 a 12 anys - Vatel

Els alumnes de VATEL Andorra organitzen el concurs de cuina solidari ‘And-Xic Masterxef’ per a nens i nenes de 8 a 12 anys

Les instal·lacions del centre seran l'escenari on se celebra el concurs, que té un vessant solidari: tots els diners recaptats es destinaran a projectes d'UNICEF i Banc dels Aliments.

Return

Els alumnes de l’Hotel & Tourism School VATEL Andorra han organitzat el concurs de cuina solidari And-Xic Masterxef, juntament amb la seva professora de Nutrició i Higiene dels Aliments, Marta Pons, i amb la col·laboració d’UNICEF i el centre termal Caldea. La cita és dilluns 21 de novembre a les 17:30 hores a les instal·lacions del centre a l’edifici Cubik d’Encamp, ubicat al carrer d’Engolasters, s/n.

En el marc del Dia Mundial de la Infància, que se celebra cada 20 de novembre, el concurs de cuina està dirigit a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys i té un vessant solidari: amb un cost de 10 € per inscripció, la recaptació es destinarà a projectes de les associacions UNICEF i Banc dels Aliments. Els infants que estiguin interessats a participar es poden inscriure a través del correu andxicmasterxef@gmail.com.

Per deliberar la resolució del concurs, l’And-Xic Masterxef compta amb un jurat de luxe format pels reconeguts xefs Carles Flinch, del restaurant Can Manel, i Jordi Grau, xef executiu del Grup Sport Hotels amb una estrella Michelin; a més de Nino Marot, consell del Comú d’Encamp, i Roser Daban, directora de VATEL Andorra.

El guanyador o guanyadora del concurs solidari s’emportarà a casa un pack d’UNICEF i una medalla, si bé tots els participats obtindran un diploma de participació. A més, durant la celebració de l’And-Xic Masterxef se sortejaran entrades per al centre termal Caldea.

Find your course in 3 steps
Coming events
15
December
Educational Fair Madrid, Spain
Friday, 15 December 2023
Flèche suite
15
January
Educational Fair Madrid, Spain
Monday, 15 January 2024
Flèche suite
18
January
Educational Fair Valencia, Spain
Thursday, 18 January 2024
Flèche suite
19
January
Educational Fair Andorra la Vella, Andorra
Friday, 19 January 2024
Flèche suite
19
February
Educational Fair Madrid, Spain
Monday, 19 February 2024
Flèche suite
21
February
Educational Fair Valencia, Spain
Wednesday, 21 February 2024
Flèche suite