Campus Campus Brochure Brochure Bachelor Bachelor MBA MBA
Gran èxit de les ‘Jornades professionals’ de VATEL Andorra  - Vatel

Gran èxit de les ‘Jornades professionals’ de VATEL Andorra

Els passats dies 15 y 16 de novembre, la nostra escola Hotel & Tourism Business School VATEL Andorra va organitzar per tercer any consecutiu les ‘Jornades professionals’. Una activitat que posa en contacte els alumnes dels tres cursos de l’escola.

Return

Els passats dies 15 y 16 de novembre, la nostra escola Hotel & Tourism Business School VATEL Andorra va organitzar per tercer any consecutiu les ‘Jornades professionals’. Una activitat que posa en contacte els alumnes dels tres cursos de l’escola (un total de 25 estudiants) amb experts del mon laboral, per tractar temes d’actualitat.

En aquesta ocasió, s’ha posat en valor, com ha explicat Roser Daban, directora de VATEL Andorra, ‘la capacitat de les empreses i de les institucions d’adaptar-se a les noves situacions i de superar la crisi que ha provocat la Coid-19, ja que la pandèmia no està sent fàcil per a ningú’.

En contacte amb professionals de primer nivell 

Per fer-lo possible, els professionals que han participat el primer dia d’aquestes jornades han estat Marc Mitjana, secretari general del projecte de la copa del món 2017, qui ha presentat la candidatura dels Campionats del Mon Andorra 2027 i ha explicat els reptes que suposa preparar un esdeveniment d’aquesta envergadura. Per la seva part, Albert Batalla, director en BMS Consultoria Estratègica by BOMOSA, ha tractat temes sobre ‘SOStenibilitat’ i de conscienciació del medi ambient. I, Sandra Gómez, cap de l’àrea de voluntariat de Creu Roja Andorra, ha donat una conferència que portava per títol ‘I, tu, que vas fer durant la pandèmia?’, a la qual ha explicat els reptes que Creu Roja Andorra ha tingut a nivell d’organització per fer front a la pandèmia.

El dimarts 16 de novembre, vam comptar amb la participació de Claudia Cornella, que és experta en lideratge, mentora, formadora i conferenciant, i la qual va fer una sessió de coaching sobre ‘Com liderar en temps d’incertesa’. Jordi Pujol, director de la Unió Hotelera d’Andorra, ha fet referència a la ‘UHA, abans i després de la Covid-19’, explicant el que ha suposat la pandèmia per al sector hoteler. En aquesta sessió, a més, s’ha fet participar els estudiants perquè es posicionessin sobre quin tipus de turisme creuen que necessita Andorra. 

Ha estat de nou, per tant, una jornada molt enriquidora per conèixer de primera ma el món laboral i les principals qüestions que preocupen el sector turístic en general i a Andorra en particular.

Find your course in 3 steps