Campus Campus Brochure Brochure Bachelor Bachelor MBA MBA
Vatel Andorra celebra amb èxit les IV ‘Jornades professionals’ - Vatel

Vatel Andorra celebra amb èxit les IV ‘Jornades professionals’

El nostre centre Hotel & Tourism Business School Vatel Andorra ha organitzat amb èxit la quarta edició de les Jornades Professionals, activitat que posa en contacte alumnes amb experts professionals del món laboral

Return

El nostre centre Hotel & Tourism Business School Vatel Andorra ha organitzat amb èxit la quarta edició de les Jornades Professionals, aquests 15 i 16 de novembre. Es tracta d’una activitat que posa en contacte alumnes dels tres cursos de l’escola amb experts professionals del món laboral per tractar temes d’actualitat i d’interès, amb una mirada posada en el seu futur després dels estudis.

Durant la primera jornada, els alumnes van conèixer el projecte de col·laboració de l’Hotel Serras Andorra Luxury Boutique Resort & Spa de la mà de Carlos Cardona, director general de Serras Collection Hotel Group, qui també els va explicar les tendències en el sector del luxe. Per la seva part, el director de Caldea Inúu, Miguel Pedregal, va tractar l’evolució del centre termal com a projecte turístic i les seves línies de futur.

Sota el títol ‘Dues trajectòries professionals que s’uneixen per emprendre’, Xary Rodriguez i Catherine Labouyrie van parlar de l’start-up Go-T2g Sport Event, de la qual són fundadores i gerents, i de tots els reptes que han hagut de fer front. Per últim, Lluís Solà, vicepresident de Jurny, va explicar el seu viatge professional que l’ha portat als Estats Units des d’Andorra, ‘de la tradició a l’avantguarda’ com resava el títol de la seva xerrada.

Aquest dimecres 16 de novembre, Alex Ruiz, director de Pierre & Vacances i director de l’Associació d'Empreses d'Allotjament Turístic (AEAT), ha detallat la importància d’aquests establiments dins el sector turístic en la primera ponència del dia. Seguidament, Emili Yepes i Felipe Vieira, director general i director de recepció de l’Hotel Zenit Diplomàtic d’Andorra la Vella respectivament, han explicat la transformació del model de gestió d’un hotel, assenyalant cap a on es dirigeix el sector que acollirà als alumnes de Vatel Andorra una vegada finalitzin els seus estudis. Per últim, l’encarregat de posar el punt final a la jornada va ser Raül Ferré, osteòpata i pilot del Mundial de Rallycross, amb la ponència ‘Lluitar pel seu somni’.

Han estat unes jornades molt enriquidores per conèixer de primera mà el món laboral i les principals qüestions que preocupen al sector turístic en general i a Andorra en particular. També han servit perquè els alumnes puguin conèixer la capacitat de les empreses per adaptar-se a les noves situacions i la seva evolució vers el futur pròxim. 

Find your course in 3 steps