Campus Campus Brochure Brochure Bachelor Bachelor EDU. FAIRS EDU. FAIRS
Les noves àrees de desenvolupament de VATEL, a debat a la Convenció Internacional 2022 de Montenegro - Vatel

Les noves àrees de desenvolupament de VATEL, a debat a la Convenció Internacional 2022 de Montenegro

Entre el 19 i 23 d'octubre es va celebrar la Convenció Internacional 2022 del Grup Vatel, on es va debatre sobre nous programes i nivells de formació d'acord amb els valors de VATEl i l'evolució de la indústria hotelera i turística.

Return

La Universitat de Donja Gorica, de la capital de Montenegro Podgorica, va ser la seu on es va celebrar la Convenció Internacional 2022 de VATEL entre el 19 i el 23 d’octubre amb la presència dels directors de les 54 escoles VATEL a 32 països del món, així com també de representants del cos diplomàtic, de la indústria hotelera i turística mundial i de l’Organització Mundial del Turisme (UNWTO).

Sota el títol de Les noves àrees de desenvolupament de Vatel, la convenció va ser una oportunitat excepcional per intercanviar experiències referents a les darreres tendències en el camp de l’educació superior en turisme, hoteleria i administració, i debatre sobre nous programes i nivells de formació d’acord amb els valors fonamentals del grup i l’evolució de la indústria hotelera i turística. Algunes de les persones que van participar van ser, per exemple, Ion Vilcu, director del Departament de Membres Afiliats de l’UNWTO, o Vanguelis Panayotis, CEO de MKG Consulting.

L’objectiu del Grup Vatel és mantenir la seva essència i els valors que transmeten a tots els seus estudiants, reputació que va permetre guanyar el primer lloc de les escoles de negoci del sector hoteler a França per QS World University Rankings aquest mateix any, a més de la proclamació de Vatel com a “Millor Escola en Formació en Direcció Hotelera”, atorgada en la 17a edició dels Worldwide Hospitality Awards.

Roser Daban, directora de la nostra escola Hotel & Tourism Business School VATEL Andorra, va estar present a la convenció amb la resta de directors del grup a tot el món, i va tornar amb noves idees i projectes per consolidar i posicionar el centre al país i la seva àrea d’influència.

Find your course in 3 steps
Coming events
15
December
Educational Fair Madrid, Spain
Friday, 15 December 2023
Flèche suite
15
January
Educational Fair Madrid, Spain
Monday, 15 January 2024
Flèche suite
18
January
Educational Fair Valencia, Spain
Thursday, 18 January 2024
Flèche suite
19
January
Educational Fair Andorra la Vella, Andorra
Friday, 19 January 2024
Flèche suite
19
February
Educational Fair Madrid, Spain
Monday, 19 February 2024
Flèche suite
21
February
Educational Fair Valencia, Spain
Wednesday, 21 February 2024
Flèche suite