Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor MBA MBA
VATEL, primera escola en Gestió Hotelera a França i entre les millors a tot el món - Vatel

VATEL, primera escola en Gestió Hotelera a França i entre les millors a tot el món

El grup internacional francès, amb més de 40 anys d’experiència i campus a Andorra, està entre les millors escoles del món i la primera a França en la indústria de Gestió Hotelera

Tornar

El grup internacional frances VATEL ocupa el primer lloc de les escoles de negoci del sector hoteler a França per QS World University Rankings, classificació que també l'ha situat entre les millors escoles a tot el món i al top ten europeu. Amb 40 anys d'experiència, VATEL té a Encamp un dels més de 55 campus que disposa a tot el món , des d'on es comparteix la mateixa missió premiada: preparar les generacions més joves per construir el seu futur professional a les industries internacionals de hoteleria i gestió turística.


Publicada cada any, QS va analitzar una seva classificació d'universitats d'un total de 51 assignatures, entre aquestes la gestió hotelera i a partir d'aquí, la vaig elaborar a partir dels dos directors: una enquesta global compta amb 130.000 professors que comuniquen les escoles que consideren amb més reputació; Vaig fer una enquesta mundial a 75.000 treballadors que van declarar que els centres creuen que són excel·lents per a la contractació de titulats. Aquesta posició de preeminència entre les escoles del sector de Gestió Hotelera reforça la proclamació de VATEL com “Millor Escola en Formació en Direcció Hotelera”, atorgada als professionals del sector en la 17a edició dels Worldwide Hospitality Awards i escollida entre 42 des escoles més prestigioses del món.


El Bachelor en Direcció Hotelera Internacional que s’ofereix a l’escola d’hoteleria i turisme d’Encamp Hotel & Tourism Business School VATEL Andorra està reconegut per l’Estat Francès. La titulació, amb un total de 180 crèdits distribuïts en tres cursos, permet als estudiants a aspirar a carreres professionals de primer nivell.


Promoció del talent andorrà

Compromesa amb els estudiants residents al Principat amb la motivació per estudiar turisme a una escola de primer nivell, l’escola VATEL Andorra ofereix per al curs 2022-23, per primera vegada, una beca d’ajuda financera que cobreix el 45% del preu total de les taxes acadèmiques dels tres cursos dels seus estudis. Per sol·licitar-la, l’estudiant ha de ser resident a Andorra, tenir un excel·lent expedient acadèmic, molt d’interès a dedicar-se al sector del turisme, i una situació familiar que requereixi un ajut econòmic.


Valors per a tota la vida

La sortida de VATEL es basa en cinc pilars, que es transmeten a qualsevol rere qualsevol estudiant. L'equip docent està en el format per professors d'universitats i professionals que tenen nom en contextos tan greus. A tots els campus que VATEL t arreu del món, els professors han després de crear condicions d'aprenentatge dinàmiques, transmetre els coneixements i saber fer seriós , introduir el concepte d'adequada conducta en totes les situacions, mantenir estretes relacions amb professionals que treballen a les ubicacions de gestió hotelera. i turística, mantinc vincles profunds i estudiants. 

Trobar la meva formació en 3 passos