Campus Campus Brochure Brochure Bachelor Bachelor EDU. FAIRS EDU. FAIRS
VATEL Andorra completa una setmana internacional amb presència a fires d’estudiants de Mallorca, Lleida i Andorra - Vatel

VATEL Andorra completa una setmana internacional amb presència a fires d’estudiants de Mallorca, Lleida i Andorra

El nostre centre va participar a l'University Day de Lleida i Andorra, a més d'una jornada organitzada per l'escola mallorquina Agora Portals International School.

Return

La nostra escola Hotel & Tourism Business School VATEL Andorra ha començat l’any 2023 de manera intensa per posicionar, entre els futurs estudiants, el centre i la nostra oferta formativa amb el Bachelor in International Hotel Management i l’European Bachelor of Management in Hospitality & Tourism. Amb l’objectiu definit, la setmana passada es va prendre part a les fires d’estudiants celebrades a Mallorca, Lleida i Andorra.


En el primer cas, VATEL Andorra va participar en la jornada organitzada per Agora Portals International School, centre privat de la capital balear, el divendres 20 de gener, que va servir perquè els estudiants de l’escola coneguin de primera mà l’opció de continuar els seus estudis amb nosaltres al Principat.


Pel que fa a les fires de Lleida i Andorra, es tractava de les darreres edicions celebrades de l’University Day, que es van celebrar el dijous 19 i divendres 20, respectivament. En el primer cas, l’escenari va ser el Teatre de la Llotja de la capital del Segrià, mentre que en la segona jornada es va celebrar al Palau de Congressos d’Andorra la Vella.


L’University Day és un concepte basat en l’organització de fires escolars d’orientació universitària a mida, enfocada sobretot en els alumnes de 4t de l’ESO, 1r i 2n de Batxillerat i estudiants de Cicles Formatius. Se centren a seleccionar universitats i centres de formació superior per connectar-los amb alumnes de determinada ciutat o país. Sota aquest concepte, l’University Day es realitza en diverses ciutats d’Espanya, com també en el nostre país.


En aquesta edició, tant a Lleida com a Andorra, però també a la trobada celebrada a Mallorca, un important nombre de persones interessades es van apropar al nostre estand per conèixer de primera mà els nostres estudis, el professorat que el forma, i les sortides laborals que ofereixen les titulacions de VATEL.


Find your course in 3 steps
Coming events
21
July
Educational Fair Palma, Spain
Sunday, 21 July 2024
Flèche suite