Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor MBA MBA

ESTUDIA DIRECCIÓ HOTELERA INTERNACIONAL / EUROPEAN BACHELOR OF MANAGEMENT IN HOSPITALITY & TOURISM

                  

El Programa

El programa de Bachelor’s Degree in International Hotel Management / European Bachelor of Management in Hospitality & Tourism està dirigit a candidats que han assolit amb èxit els estudis de batxillerat.

L’objectiu final del programa, és formar a futurs professionals en Direcció Operativa per a qualsevol departament hoteler o turístic. La duració del programa es de 3 anys i es compagina amb 12 mesos de pràctiques en hotels de tres a cinc estrelles a Andorra i arreu del món. S’adquireix, d’aquesta manera, experiències relacionades amb la realitat de la seva futura professió i desenvolupen aptituds per treballar en equip.

Titulació: VATEL Titulació certificada per l'Estat francès. 

Sortides professionals inicials: càrrecs de direcció operativa en qualsevol departament hoteler i turístic.

Durada dels estudis: 3 anys.

Pràctiques: 12 mesos distribuïts en tres anys, en hotels de 3 a 5 estrelles seleccionats per Vatel.

Idioma: espanyol, de manera progressiva, els estudiants rebran classes d'anglès (fins a un 30% de les seves hores de docència).

Programa Marco Polo

Aquells que vulguin tenir una carrera professional a la indústria de l’hostaleria i del turisme han de tenir una difusió internacional i intercultural. Vatel ofereix als estudiants l’oportunitat de passar el segon o tercer curs en una escola diferent de Vatel, ubicada a qualsevol part del món.

Proves d'accés

Les proves d’accés són especialment dissenyades per a valorar el nivell de motivació, vocació, així com el perfil que es requereix per al programa de direcció hotelera i turística. Dins del contingut de les proves d'accés s'inclouen proves escrites d'anglès i lògica i una entrevista personal. Les proves no requereixen cap preparació i no afavoreixen cap sistema educatiu en particular.PROCEDIMENT D'ADMISSIONS

1. Contacte

Podeu contactar amb el Campus Vatel Andorra via email, telèfon o formulari.

2. Sol·licitud

Envieu el formulari d'inscripció degudament omplert i tots els documents requerits.

3. Avaluació

El Departament d'Admissió analitzarà la seva candidatura i li indicarà el més aviat possible els passos a seguir.

4. Prova d’Accés

Les proves d’accés de Vatel Andorra són especialment dissenyades per a valorar el nivell de motivació, vocació, així com el perfil que es requereix per al programa de direcció hotelera i turística.

5. Resultats

Després de realitzar les proves d'admissió, el candidat rebrà els seus resultats en un termini màxim de 7 dies.

6. Matriculació

Una vegada admès, el candidat podrà formalitzar la seva matrícula en un termini de 10 dies, emplenant els tràmits administratius requerits.

Trobar la meva formació en 3 passos