Campus Campus Brochure Brochure Bachelor Bachelor MBA MBA
VATEL Andorra, present a la 43a edició de la Fira d’Andorra la Vella - Vatel

VATEL Andorra, present a la 43a edició de la Fira d’Andorra la Vella

La nostra escola va participar en aquesta important cita anual al país per posicionar l'escola i donar a conèixer la nostra oferta formativa.

Return

Per tercer any, la nostra escola Hotel & Tourism Business School VATEL Andorra va estar present a la 43a edició de la Fira d’Andorra la Vella, organitzada al Parc Central de la capital durant els passats dies 21, 22 i 23 d’octubre. Com a institució educativa del país, participem en aquests esdeveniments per posicionar l’escola entre les famílies andorranes i donar a conèixer la nostra oferta formativa amb els nostres Bachelor in International Hotel Management i l’European Bachelor of Management in Hospitality & Tourism.

Al nostre stand van apropar-se un important nombre de persones interessades que volien conèixer de primera mà els nostres estudis, el professorat que el forma, i les sortides laborals que ofereixen les titulacions de VATEL.

Com en altres edicions, aquest any vam comptat amb la col·laboració –la qual agraïm- d’alumnes dels tres cursos de VATEL que van participar en aquesta experiència com a representants del centre.

Una gran fita per al Principat

La Fira d’Andorra la Vella des dels seus orígens és una cita important en el calendari del país. En els seus inicis servia perquè ramaders i pagesos venguessin els seus productes a la resta de la població, que acudia per abastir-se de cara a la temporada d’hivern. Actualment, la seva temàtica s’ha orientat cap al turisme, l’oci, el lleure, l’esport i la vida sana.

Cada any, en un espai de 12.000 m2 organitzat per sectors econòmics, hi participen més de 150 expositors d’empreses i institucions públiques i privades, tant andorranes com de fora del Principat d’Andorra.

Find your course in 3 steps