Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor MBA MBA
Bachelor in International Hotel Management Bachelor in international hotel management Director en hotelerlia internacional MBA in international hotel management

Vatel, una escola internacional en gestió i direcció d'empreses hoteleres i turístiques a Andorra

L'ESCOLA INTERNACIONAL D’HOTELERÍA I TURISME VATEL ANDORRA

L'Escola Internacional de Hotelería i Turisme Vatel Andorra és una institució mundialment coneguda, que prepara als estudiants en l'adquisició dels coneixements i habilitats necessaris per a assumir amb responsabilitat una posició de gestió en establiments hotelers i turístics.

EL PLA ACADÈMIC DE VATEL ÉS MOLT ORIGINAL I OFEREIX UN TÍTOL OFICIAL QUE LI BRINDARÀ L'OPORTUNITAT D'INCORPORAR-SE DIRECTAMENT AL MÓN PROFESSIONAL:

• Bachelor Degree in International Hotel Management.

L'escola compta amb el 80% d'estudiants estrangers, procedents de tot el món. Com que la indústria de l'hospitalitat requereix una perspectiva internacional, Vatel Andorra imparteix cursos de gestió hotelera i turística en espanyol i de manera progressiva, els alumnes reben classes en anglès fins a un 30% de les seves hores lectives.


UNA ESCOLA DE NEGOCIS AMB EQUIPAMENT D'AVANTGUARDA:

Aules equipades amb equip audiovisual i projectors | Salas de reunions | Salas d'estudi dedicades per a estudiants | Accés gratuït a internet (connexió wifi)

estudiant

Departament de pràctiques i de treball | Serveis a l'estudiantProcés d’admissió i costos, Vatel Andorra

Les taxes de matrícula, VATEL ANDORRA

bachelor

Taxa d'Inscripció 1r any

EUR 1890*

Taxa d'Inscripció 2n, 3r any

EUR 710*

Taxes Acadèmiques 1r, 2n, 3r any

EUR 7490**

  • * Pagament únic sense devolució.  ** Preu per any sense devolució.

  • Pagament a compte: descompte de 3% (aplicable sobre taxes acadèmiques).

  • Ajornat: en 10 quotes, sense interessos.Viure a Andorra

UNA ESCOLA IDEALMENT SITUADA ENTRE FRANÇA I ESPANYA

Andorra és un dels països més segurs del món i lidera el rànquing de destinacions amb més turistes per habitant.
 Rep més de 8 milions de visitants i més de 2 milions de turistes per any. Disposa de 3 dominis esquiables al top 10 qualitat preu a Europa i és el país d'esquí que compta amb més dies de sol. Andorra ofereix una gran oferta lúdica i esportiva: compres, cultura, gastronomia, parcs temàtics i d'atraccions, esdeveniments esportius internacionals, balnearis i centres wellness entre altres. Andorra es troba a 190 km de Barcelona, Espanya i a 180 km de Tolosa, França.

ANDORRA, UN PAIS PER FER AMICS

A les pistes de les nostres estacions i en els locals de après-ski, en els grans centres d'oci o les aigües d'un balneari. Andorra és un país ple de racons en els quals escriure un nou capítol d'amistat.

 Hi ha històries que llueixen millor amb un fons de verdes muntanyes o en un local on reina el bon ambient. Hi ha històries que només es poden viure a Andorra i amb amics.

Trobar la meva formació en 3 passos