Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor MBA MBA

VATEL, UNA XARXA MUNDIAL D’ESCOLES I ANTICS ALUMNES EN GESTIÓ D’HOSTALERIA

Vatel té 50 escoles de gestió d’hostaleria ubicades a Europa, Amèrica, Àsia i Àfrica. Comparteixen la mateixa missió: preparar les generacions més joves per construir el seu futur professional en les indústries internacionals d’hostaleria i gestió turística.

Vatel ha decidit :

- Ensenyar tècniques de gestió basades en dos segles d’història en l’hostaleria, basades en serveis d’alta qualitat i satisfacció del client. Això inclou tots els aspectes culturals dels clients, des del país on es troba l'hotel fins al personal que hi treballa.

- Transmetre l’art d’hostaleria francès, reconegut a tot el món com a signe de qualitat, bon gust i excel·lència. 

- Ensenyar francès a tots els països de parla no francesa on opera el nostre grup.

Ara tenim 35.000 antics alumnes que treballen a tot el món i que estan orgullosos de dir-se  Vateliens  i de treballar als hotels més bonics de la terra.


Arrels a França

1981

Vatel obre la seva primera escola, Vatel Paris, fa gairebé 40 anys

1984

Creació de Vatel Lyon, que ara és la seu central del grup Vatel 

1989

S'obre Vatel Nimes, l'escola insígnia del Grup 

1994

S'inaugura Vatel Bordeaux

2018

Vatel Nantes, la cinquena escola de França, obre les seves portes 


Vatel es fa internacional

A l'inici de la 21 st segle, 20 anys després de la primera escola Vatel obert a França, tots els factors de desenvolupament internacionals estaven disposats a anar: el nostre concepte educatiu, basat en la barreja progressiva i controlada de la teoria i l'experiència professional, s'ha demostrat; és sostenible i llest per ser desplegat a l'estranger. Des de llavors, s’han obert nous campus a Europa, Àsia, Amèrica i Àfrica.

Situat en quatre continents, la xarxa d'escoles Vatel conforma l'1 st Worldwide Group Business School en Gestió d'Hostaleria i Turisme, elegit pels professionals com la Escola d'Administració La millor hospitalitat

L’Esperit Vatel, valors per a tota la vida

L’èxit de Vatel es basa en cinc pilars. A tot el món, els nostres professors han après a :  

  1. tenen vincles profunds amb els seus estudiants 
  2. crear condicions d’aprenentatge dinàmiques
  3. transmetre els seus coneixements i coneixements
  4. introduir el concepte de conducta adequada en totes les situacions
  5. tenir relacions estretes amb professionals que treballen en llocs de gestió hotelera i turística

Els equips docents del Grup Vatel estan formats per professors d’universitats i professionals que s’han fet un nom en els seus àmbits.

Photo © Bachir Ghazi

L’uniforme Vatel, tant educatiu com inclusiu

El codi de vestimenta de Vatel indueix una conducta estricta, sòbria i elegant, tal com requereixen tots els llocs de treball de l’hostaleria i els serveis de restauració . Els estudiants senten que pertanyen a la nostra escola i accepten els valors que necessitaran en la seva vida professional. Com a mostra del nostre reconeixement compartit per tots els estudiants de Vatel al món, encarna els valors apresos a Vatel que els acompanyaran durant tota la seva vida professional.

Franquícies, associacions basades en compartir èxit

Cal compartir l’èxit. Aquesta forta idea és la base per al desenvolupament de Vatel Group. Una situació de guanyar-guanyar per a Vatel Group, ja que s’expandeix a tot el món i també per als seus socis, que, tan bon punt s’hagi signat el contracte, puguin comptar amb una àmplia experiència provada i alhora independent. A canvi, les dues parts han de contribuir a l’èxit de cada nou campus. 

Contact us

Aline RENARD WANG
International Development - Vatel Group
8 rue Duhamel - BP 2013
F-69227 Lyon (France)
a.renard-wang@vatel.com