Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor MBA MBA

MARCO POLO, UN PROGRAMA D'INTERCANVI PER A FORMAR-SE EN HOTELERIA I TURISME

Dedicar-se professionalment al sector hoteler i turístic implica obrir-se al mercat internacional i a trobades interculturals. Present en més de 30 països en 4 continents, el Grup Vatel ofereix al seu alumnat la possibilitat d'estudiar el seu segon i tercer curs acadèmic en una altra escola Vatel , a triar entre les nostres diferents seus en el món.

Marco Polo: el teu segon o tercer any en un altre campus de Vatel

L'alumne contínua la seva formació internacional durant el segon o tercer curs acadèmic, en qualsevol de les escoles Vatel a nivell mundial.

Amb la finalitat de tenir la millor de les experiències en la hoteleria internacional, Vatel recomana a l'alumne estendre la seva estada, realitzant la seva pràctica professional del curs corresponent al país de destinació seleccionada per al seu intercanvi  a través del nostre Programa Marco Polo.Gràcies a aquest programa, l'alumne:    

Descobreix un nou país 
S'adapta a una nova cultura 
Domina un idioma estranger complementariGràcies a aquest sistema, els estudiants continuen en contacte amb la seva escola d’origen però també adquireixen nous companys i noves experiències.Un programa guardonat amb la Millor Innovació en un Programa Educatiu.

Els professionals internacionals del sector han atorgat al Programa Marco Polo el premi a la Millor Innovació en un Programa Educatiu als Worldwide Hospitality Awards.

Un reconeixement expressat per aquells que contracten alumnes de practiques i exalumnes de Vatel a tot el món.Trobar la meva formació en 3 passos