Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor MBA MBA

EL PLA D'ESTUDI DE VATEL CONTEMPLA ELS ASPECTES QUE VAN MÉS ALLÀ DE LA VIDA ACADÈMICA

Cada programa es reforça amb activitats extraescolars que amplien i enriqueixen els coneixements professionals, milloren les habilitats directives, la capacitat estratègica i l’esperit emprenedor dels nostres estudiants.

Per aconseguir-ho, participen empreses de prestigi del sector i els seus equips humans participant en conferències, classes magistrals, visites guiades i, per descomptat, oferint pràctiques professionals.

A més, professionals del sector s’uneixen a la xarxa d’empreses col·laboradores del grup Vatel on publiquen les seves pràctiques i ofertes laborals.


“Quan acullen interns, els professionals contribueixen a la formació dels joves. Quan els nostres estudiants comencen a treballar en un hotel, fan tot el possible per tenir un paper actiu en les activitats de l’hotel i contribuir a la satisfacció del client. Per últim, però no menys important, les nostres escoles, quan situen els estudiants els seus perfils coincideixen al 100% amb el que busquen els professionals, tenen un doble compromís: d’una banda, formen estudiants i, de l’altra, presenten talents emergents als professionals. Cadascuna d’aquestes tres parts juga, doncs, un paper en la configuració del perfil de la professió de demà ".

Karine Benzazon

Directora General de Vatel Lyon i Vatel Nimes 

“Al sud-est asiàtic, Accor treballa des de fa quinze anys amb escoles Vatel de tot el món, identificant joves amb gran talent i allotjant-los per a les seves pràctiques. Vatel té una gran reputació internacional, una enorme xarxa d’exalumnes a tot el món i una àmplia experiència en la combinació d’estudiants amb les pràctiques adequades en diversos departaments d’hotels. El seu pla d’estudis prepara els estudiants per formar part d’aquesta activitat, destacant les habilitats bàsiques i aprenent diverses llengües estrangeres, vestint-se elegantment, tenint una conducta adequada i lluitant per la satisfacció del client amb el màxim nivell de serveis possible.”

Christophe Lejeune

Vicepresident de Recursos Humans d'Accor al sud-est i nord-est d'Àsia


"Els estudiants de Vatel van venir aquí per tenir una experiència pràctica. Van aportar un "plus" per a la cultura de Fairmont. Vaig tenir una comunicació de molt alta qualitat amb els membres del personal de l'escola. Tots van ser molt cooperatius i van promoure intercanvis, des del procés de selecció fins a gestionar els visats d’estudiant. Aquest enfocament professional va validar la nostra col·laboració amb Vatel".

Moses Chew

Director de Talents i Cultura al Chateau Fairmont Whistler, Colòmbia Britànica, Canadà

Trobar la meva formació en 3 passos