Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor MBA MBA

PROFESSIONALS DE LA INDÚSTRIA DE L’HOSPITALITAT: PUBLIQUEU LA VOSTRA OFERTA DE PRÀCTICA I AFEGIU UN ALUMNE VATEL AL VOSTRE EQUIP

En tots els programes de formació que imparteix VATEL, es realitzen diversos períodes de pràctiques professionals, que varien depenent del temari estudiat durant cada curs lectiu i de les aptituds de cada alumne.

PRÀCTIQUES NACIONALS I INTERNACIONALS

En els tres anys en què està dividit el programa Bachelor´s Degree in International Hotel Management, l'Escola Internacional de Hotelería i Turisme Vatel Andorra té prevists diversos períodes de pràctiques, que varien depenent del temari estudiat durant l'any lectiu i de les aptituds de cada alumne. 

Vatel Andorra té acords amb les millors cadenes i establiments hotelers nacionals i internacionals perquè els seus alumnes realitzin els períodes de pràctiques. D'aquesta manera, els estudiants arriben a realitzar un any de pràctiques, la qual cosa els prepara per a adaptar-se a la realitat del mercat laboral. Els períodes de pràctiques en hotels tenen una durada de 4 o 6 mesos, depenent de l'any en què estigui l'alumne.

Photo © Noel Bouchut

Empresa

Contacte

En referència a les pràctiques

Tots els camps marcats amb un asterisc vermell són obligatoris.
VATEL recopila les vostres dades per processar la vostra proposta de pràctiques. Les dades demanades són necessàries per al seguiment de la vostra proposta de pràctiques. Aquestes dades s’allotgen a la Unió Europea i es conserven durant el temps necessari per processar la sol·licitud o, en el seu defecte, un (1) any.
D’acord amb la normativa europea i francesa sobre dades personals, teniu dret a accedir, rectificar, suprimir i portar les vostres dades. També podeu oposar-vos, per un motiu legítim, a l’ús de les vostres dades. Només vostè pot exercir aquests drets sobre les seves pròpies dades contactant amb: Vatel Group - 8, rue Duhamel - BP 2013 - 69227 Lyon - France o communication@vatel.com, especificant a l’assumpte “RGPD” i adjuntant una còpia del seu prova d‘identitat.
Trobar la meva formació en 3 passos