Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor MBA MBA
La Lucie, optimista
La Lucie, optimista DE LES TEVES QUALITATS, EN FAREM EL TEU FUTUR
Bachelor in International Hotel Management Bachelor in international hotel management Director en hotelerlia internacional MBA in international hotel management

COM LA LUCIE,
TENS UN MUNT DE SORTIDES AL TEU ABAST

La Lucie no és d’aquelles persones que tenen por del que vindrà. Segura i conscient de les dificultats per trobar feina, sap que tindrà el suport de la sòlida xarxa Vatel per trobar el seu camí i construir el seu futur.

DISPOSAT A INVENTAR EL MÓN DEL FUTUR?

Per satisfer un viatger a la recerca d’experiències úniques i autèntiques, un viatger preocupat per reduir la seva petjada de carboni, el turisme i l’hostaleria estan en constant evolució i cada dia es creen nous conceptes ètics i responsables amb el medi ambient. Així, tant si tens previst crear la teva pròpia empresa com si vols esdevenir un directiu d’un gran grup internacional, pren part en la creació d’un turisme nou.

Prenez part à la création d'un tourisme nouveau

ACONSEGUEIX UN PERFIL MOLT BUSCAT

El turisme i l’hostaleria internacional volen joves diplomats que sàpiguen defensar un pla de negoci davant d’un consell d’administració i alhora sàpiguen animar un equip multicultural o dirigir una empresa. Tenen èxit en aquest sector els gestors consumats i responsables, que han adquirit a la vegada els coneixements d’una gran escola i el saber fer i el saber estar característics del sector.

Inserció laboral dels diplomats Vatel en acabar l’MBA (font: 2020)

+ 6 mesos + 12 mesos
CI 76 % 95 %
CDD 24 % 5 %
TOTAL 100 % 100 %

Molt demanats no només en hotels, restaurants i turisme, sinó també en luxe, joieria, món digital, agroalimentació, serveis personals, etc., els “vatelians” tenen accés a moltes funcions:

  • Director comercial
  • Director d’explotació
  • Director de restauració
  • Director d’allotjament
  • Responsable de recursos humans
  • Responsable de formació
  • Responsable d’esdeveniments
  • Cap de producte
  • Encarregat de gestió
  • Encarregat de qualitat...

42.000 DIPLOMATS AL TEU COSTAT

Des de la teva arribada a Vatel, tens accés a una xarxa de 42.000 diplomats. Aquests exerceixen per tot el món i comparteixen de bon grat ofertes formatives i ofertes de feina. Estan disposats a acollir-te, a aconsellar-te, a recomanar-te, a obrir-te les portes de la seva pròpia xarxa. Hi ha res millor que això per promocionar-te?

DESENVOLUPA LA TEVA XARXA

Els principals actors econòmics de l’hostaleria i el turisme col·laboren amb els estudiants mitjançant conferències, fòrums, col·loquis… Contribueixen a desenvolupar els programes formatius de Vatel, acullen els estudiants en pràctiques i els contracten un cop acabats els estudis. Gràcies a aquests intercanvis freqüents i des del 1r any, estàs en contacte directe amb el món professional.

L'Anna, exigent
En David, aventurer
En Josep, hiperactiu
En Miquel, obert d’esperit
La Lucie, optimista
La Maria, animada
Trobar la meva formació en 3 passos