Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor MBA MBA
 VATEL Andorra participa en la “University Day Andorra” - Vatel

VATEL Andorra participa en la “University Day Andorra”

La nostra escola Hotel & Tourism Business School VATEL Andorra participa en la “University Day Andorra”, en el Centre de Congressos d'Andorra la Vella, per donar a conèixer la nostra escola i difondre els nostres estudis

Tornar

La nostra escola Hotel & Tourism Business School VATEL Andorra participa en la “University Day Andorra”, en el Centre de Congressos d'Andorra la Vella, per donar a conèixer la nostra escola i difondre els nostres estudis en Direcció Hotelera Internacional entre els estudiants del Principat.

El 25 de febrer, de 9.30 a 14 hores, en el nostre stand esperem rebre a estudiants andorrans interessats en estudiar turisme. A més, els explicarem que hem posat en marxa, per primera vegada per al curs 2022-2023, una beca que cobreix el 45% de l'import total del cost de les matrícules dels tres cursos dels nostres estudis.

Vatel és un grup internacional que compta amb més de quaranta anys d'experiència, cinquanta-cinc centres en trenta-tres països, nou mil estudiants, trenta-cinc mil diplomats i més de cinc-cents professors. A més, ha guanyat els premis a la "Millor Escola en Formació en Direcció Hotelera" (2016) i a la "Millor Innovació Pedagògica" (2018).

Un certamen imprescindible per als estudiants andorrans

La “University Day Andorra” és un concepte basat en l'organització de fires escolars d'orientació universitària a mesura, enfocada sobretot en els alumnes de 4rt de l'ESO, 1r i 2n de Batxillerat i Cicles Formatius. Se centren en seleccionar universitats i centres de formació superior per connectar-los amb alumnes de determinada ciutat o país. La fira es realitza en cituats d'Espanya com Madrid i Barcelona, i també en altres països com Andorra.

¡També t'esperem en altres fires d'estudiants!

La "University Day Andorra" no és la única fira d'estudiants en la que participarem properament. Pren nota de les properes fires en les quals ens podràs trobar, sempre i quan, com en el cas de la fira del Principat, reserves prèviament la teva entrada gratuïta:

 - Espai estudiant Valls

10/03, de 9 a 14 y de 15.30 a 19 h

11/03, de 9 a 14 h

Sala Kursal. Valls (Tarragona)

https://espaiestudiant.cat

- Saló de l'ensenyament de Barcelona

16-18/03, de 9 a 19 h

19/03, de 9 a 20 h

20/03, de 9 a 14:30 h

Pabellons 1,2,3 de l'Av. de la Reina María Cristina s/n. Barcelona

https://www.ensenyament.com

- Fira de l'Ensenyament d'Igualada

24/03, de 9 a 14:30 h

25/03, de 9 a 19 h

c/ Prat de la Riba 45. Edificio Modernista. Igualada (Barcelona)

https://firaensenyamentigualada.cat

També pots visitar la nostra web on anem actualitzat constantment les fires en les que hi participem! https://www.vatel.ad/ca/events/fairs

Trobar la meva formació en 3 passos