Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor MBA MBA
VATEL Andorra celebra la graduació de la sisena promoció - Vatel
VATEL Andorra celebra la graduació de la sisena promoció

#student-life

  • L’acte va comptar amb la intervenció del conseller de Turisme i Reactivació Econòmic d’Encamp, Nino Marot i de la professora de comunicació corporativa, Noemí Rodríguez.
VATEL Andorra tancarà les portes de manera progressiva - Vatel
VATEL Andorra tancarà les portes de manera progressiva

#student-life

  • El curs 2024-25 VATEL Andorra no obrirà per a nous alumnes, mentre que els alumnes actuals podran finalitzar els seus estudis.
Els alumnes de VATEL Andorra organitzen tallers de berenars saludables solidaris ‘Happy-AndXic’ a favor d’UNICEF - Vatel
Els alumnes de VATEL Andorra organitzen tallers de berenars saludables solidaris ‘Happy-AndXic’ a favor d’UNICEF

#student-life

  • En el marc del Dia Mundial de la Infància, els alumnes de primer curs van organitzar un esdeveniment dirigit a nens i nenes d'entre 8 i 12 anys.
VATEL Andorra es prepara per a un octubre ple d’assistència a fires d’estudiants - Vatel
VATEL Andorra es prepara per a un octubre ple d’assistència a fires d’estudiants

#student-life

  • Aquest mes, el nostre centre estarà a dues fires a Palma de Mallorca i una a Eivissa, a més de prendre part de la 44a edició de la Fira d'Andorra la Vella.
El ministre de Turisme assenyala la importància d’un turisme de qualitat i com és de fonamental la formació del sector per complir amb les exigències dels visitants - Vatel
El ministre de Turisme assenyala la importància d’un turisme de qualitat i com és de fonamental la formació del sector per complir amb les exigències dels visitants

#student-life

  • Jordi Torres Falcó assegura que s’han acomplert les expectatives en nombre de pernoctacions i turistes. Per la seva part, Elena Redondo ha instat als alumnes a veure la formació i educació com una oportunitat pel seu futur professional.

L’Andorra Taste comptarà amb la participació d’alumnes de VATEL Andorra - Vatel
L’Andorra Taste comptarà amb la participació d’alumnes de VATEL Andorra

#student-life

  • Estudiants de primer i segon curs participaran en la segona edició de l'esdeveniment únic que debatrà, construirà i permetrà gaudir de la gastronomia d'alta muntanya.
Trobar la meva formació en 3 passos