Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor MBA MBA
Forma’t a una escola de prestigi a l’estranger des d’Andorra - Vatel

Forma’t a una escola de prestigi a l’estranger des d’Andorra

- Estudia Administració i Direcció d'Empreses Turístiques i Hoteleres Internacinals a VATEL Andorra.
- Oferim una beca del 45% per als tres cursos per a un estudiant d'Andorra

Tornar

Estàs a punt d’acabar els teus estudis de Batxillerat o de cicle formatiu de Grau Superior, i en aquest moment triar bé el centre on continuar la teva vida acadèmica és fonamental. No només per rebre la millor formació, sinó per fer-ho amb un professorat en actiu i de prestigi, en un entorn internacional i amb la possibilitat de treballar en una professió que et permeti viatjar, conèixer altres cultures i disposar d’una àmplia varietat de sortides laborals per escollir.


A l’Hotel & Tourism Business School VATEL Andorra en som conscients, i per això el nostre Bachelor in International Hotel Management i l’European Bachelor of Management in Hospitality & Tourism  és la teva millor opció de futur. Et donem deu motius per formar-te amb nosaltres:


1- Títol homologat. En tan sols tres cursos que sumen cent vuitanta crèdits, aconseguiràs una titulació homologada per l’Estat francès i reconeguda a escala mundial.


2- D’Andorra al món. El programa Marco Polo et permetrà descobrir un nou país i dominar un idioma estranger complementari. Dirigit als alumnes de segon i tercer curs, ofereix la possibilitat de realitzar tots dos anys acadèmics en un dels 54 campus que VATEL té en 33 països.


3- Professorat de prestigi. Comptem amb professors amb un perfil altament qualificat que, a més, són professionals en actiu. Un fet que facilita mantenir actualitzat el pla d’estudis amb les demandes i necessitats del mercat.


4- Pràctiques formatives. Els estudiants titulats han valorat positivament la part pràctica dels estudis com una via per adquirir experiències reals i desenvolupar aptituds per treballar en equip. Per això, realitzaràs les teves pràctiques a les millors cadenes i establiments hotelers.


5- Un entorn internacional. Estudiaràs amb companys d’altres indrets del món i, a més, podràs realitzar les teves pràctiques formatives fora del Principat.


6- Una alta taxa d’inserció professional. Sis mesos després d’acabar els estudis el 97% els graduats VATEL s’incorporen al món laboral.


7- Varietat de sortides professionals. Com a graduat a VATEL Andorra disposaràs d’àmplies opcions per treballar: hoteleria independent i de cadena, turisme professional i d’oci, transport aeri, terrestre i marítim, empreses de servei i de luxe, gran distribució i agroalimentària.


8- Beca del 45% del preu total. Compromesos amb els estudiants residents al país, oferim una beca que cobreix el 45% del preu total de les taxes acadèmiques dels tres cursos dels estudis.


9- Tracte individualitzat. La nostra escola és familiar i t’oferirem un tracte molt personalitzat.


10- Un grup de gran prestigi internacional. El Grup VATEL és el primer grup mundial de formació en direcció hotelera i turística, amb més de 40 anys d’història. La qualitat dels estudis que ofereix va ser guardonada per la Worldwide Hospitality Awards amb el Premi a la ‘Millor Innovació Pedagògica’ i el Premi a la ‘Millor Formació en Direcció Hotelera’, mentre que l’any 2022 va assolir el primer lloc de les escoles de negoci del sector hospitality a França per QS World University Rankings, classificació que la va situar entre els millors centres de tot el món.


Si encara tens dubtes, et recomanem conèixer l'experiència VATEL a través del nostre darrer vídeoyoutu.be/experiènciaVATEL.


Si vols rebre més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a través de:

Correu electrònic: info@vatel.ad

Telèfon: (+376) 822 400

WhatsApp: (+376) 383 866

Trobar la meva formació en 3 passos