Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor EDU. FIRES EDU. FIRES
Deu alumnes de Vatel Andorra participen en la XXVII Cimera Iberoamericana - Vatel

Deu alumnes de Vatel Andorra participen en la XXVII Cimera Iberoamericana

Deu alumnes del Bachelor in International Hotel Management de la nostra escola Hotel & Tourism Business School Vatel Andorra participen en la XXVII Cimera Iberoamericana de Caps d'Estat i de Govern que se celebra demà dimecres, 21 d'abril.

Tornar

És la primera vegada que Andorra acull una Cimera Iberoamericana i, com a part de la Responsabilitat Social Empresarial de Vatel Andorra, així com per oferir als nostres alumnes una experiència pràctica irrepetible extra curricular, van participar, amb la col·laboració del nostre professor de cuina del primer curs , Jordi Grau, qui també és el xef executiu de Sport Hotels Resort & Spa Andorra, on s'allotgen els dignataris.

En concret, els nostres alumnes es divideixen en dos grups de cinc persones per treballar en sala, en els serveis d'esmorzars i àpats dels restaurants de l'Sport Hotel Village i de l'Sport Hotel, a Soldeu. Tot això, amb els màxims estàndards de seguretat, ja que es segueix un protocol molt estricte de control de l'Covid-19, amb la realització de proves TMA o PCR les 48 hores anteriors a l'esdeveniment, test ràpids d'antígens diaris, l'obligatorietat de utilitzar mascaretes FPP2 o quirúrgiques (no es permeten les de tela) i de ventilar de manera natural els espais. El protocol també es porta a terme a la neteja i desinfecció de la sala.La Cimera Iberoamericana porta per títol "Innovació per al desenvolupament sostenible. Objectiu 2030. Iberoamèrica davant el repte de l'coronavirus "i es desenvolupa de manera semi-presencial.


Trobar la meva formació en 3 passos
Pròximes dates
19
January
Saló d‘ensenyament Andorra la Vella, Andorra
Friday, 19 January 2024
Flèche suite
6
March
Saló d‘ensenyament Valls, Spain
Wednesday, 6 March 2024
Flèche suite