Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor MBA MBA
Els alumnes de VATEL Andorra lliuren un xec  per valor de 600 euros a UNICEF, AUTEA i AMMA - Vatel

Els alumnes de VATEL Andorra lliuren un xec per valor de 600 euros a UNICEF, AUTEA i AMMA

El passat divendres dia deu, catorze alumnes de l’Hotel & Tourism Business School VATEL Andorra van lliurar un xec per valor de 600 euros als projectes solidaris d’UNICEF Andorra, AUTEA i AMMA.

Tornar

El passat divendres dia deu, catorze alumnes de l’Hotel & Tourism Business School VATEL Andorra van lliurar un xec per valor de 600 euros als projectes solidaris d’UNICEF Andorra, l’Associació d'Afectats d'Autisme d'Andorra (AUTEA) i l’Associació de Malalties Minoritàries d'Andorra (AMMA). Els diners es van recaptar amb l’organització del projecte “And-xic-menú”, el passat 20 de novembre, coincidint amb el Dia Mundial de la Infància, i són el resultat d’haver restat algunes despeses en ingredients i material, donat que la carn la van regalar els Ramaders d’Andorra.

Durant l’acte de lliurament del xec, la professora de Nutrició i Higiene dels Aliments de VATEL Andorra, Marta Pons, va explicar que estava molt orgullosa dels seus alumnes, perquè aquesta iniciativa ha estat promoguda pels mateixos estudiants de tercer curs i ha afegit que “a la direcció i als professors de l’escola ens agradaria continuar organitzant aquest tipus de projectes per tal de col·laborar amb aquestes associacions i transmetre, d’aquesta manera, entre els nostres alumnes, el valor de la solidaritat, la promoció de la salut i el fet de tenir cura dels infants, i tot això lligat al territori on estiguin treballant”.

Per la seva banda, Marta Moreno, alumna de tercer i vocal dels alumnes que han col·laborat en aquesta iniciativa (set de tercer curs i sets més de primer i segon), va detallar que durant el Dia Mundial de la Infància van vendre 85 menús i 15 gofres aproximadament i que per a ells “ha estat una gran oportunitat per veure de primera mà què implica organitzar un esdeveniment solidari”, afegint que esperen poder repetir-lo el pròxim 2022. 

Els tres responsables de les associacions a les quals se’ls ha fet entrega dels 600 euros, UNICEF, AUTEA i AMMA, van donar les gràcies a l’escola i, en especial als alumnes, per aquest esdeveniment; sobretot, pel fet que suposa que els estudiants hagin estat solidaris. En concret, Albert Mora, director d'UNICEF, va valorar la vocació de servei d’aquests alumnes que per aquest motiu –entre d’altres– estudien turisme i el fet que “aquesta iniciativa promogués l’alimentació sostenible de Km.0 i saludable, com així també ho fa UNICEF”. Carolina Pastor, secretaria de la Junta d'AUTEA, també va explicar que aquest projecte està en línia amb els valors d’inclusió de l’associació, que busca que joves preparats que aviat s’incorporaran al mon laboral tinguin sensibilitat vers la diversitat de perfils i cap a la infància, com és el cas de les persones d’AUTEA”. Per últim, Enric Garcia, vocal de la junta d’AMMA, va agrair que els estudiants de VATEL haguessin donat visibilitat a les malalties rares i, també, els va felicitar “per estar compromesos amb la societat i per demostrar que tenen competències transversals”.

Trobar la meva formació en 3 passos