Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor MBA MBA
Els alumnes de VATEL Andorra organitzen el concurs de cuina solidari ‘And-Xic Masterxef’ per a nens i nenes de 8 a 12 anys - Vatel

Els alumnes de VATEL Andorra organitzen el concurs de cuina solidari ‘And-Xic Masterxef’ per a nens i nenes de 8 a 12 anys

Les instal·lacions del centre seran l'escenari on se celebra el concurs, que té un vessant solidari: tots els diners recaptats es destinaran a projectes d'UNICEF i Banc dels Aliments.

Tornar

Els alumnes de l’Hotel & Tourism School VATEL Andorra han organitzat el concurs de cuina solidari And-Xic Masterxef, juntament amb la seva professora de Nutrició i Higiene dels Aliments, Marta Pons, i amb la col·laboració d’UNICEF i el centre termal Caldea. La cita és dilluns 21 de novembre a les 17:30 hores a les instal·lacions del centre a l’edifici Cubik d’Encamp, ubicat al carrer d’Engolasters, s/n.


En el marc del Dia Mundial de la Infància, que se celebra cada 20 de novembre, el concurs de cuina està dirigit a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys i té un vessant solidari: amb un cost de 10 € per inscripció, la recaptació es destinarà a projectes de les associacions UNICEF i Banc dels Aliments. Els infants que estiguin interessats a participar es poden inscriure a través del correu andxicmasterxef@gmail.com.


Per deliberar la resolució del concurs, l’And-Xic Masterxef compta amb un jurat de luxe format pels reconeguts xefs Carles Flinch, del restaurant Can Manel, i Jordi Grau, xef executiu del Grup Sport Hotels amb una estrella Michelin; a més de Nino Marot, consell del Comú d’Encamp, i Roser Daban, directora de VATEL Andorra.


El guanyador o guanyadora del concurs solidari s’emportarà a casa un pack d’UNICEF i una medalla, si bé tots els participats obtindran un diploma de participació. A més, durant la celebració de l’And-Xic Masterxef se sortejaran entrades per al centre termal Caldea.

Trobar la meva formació en 3 passos