Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor MBA MBA
Els alumnes de VATEL Andorra organitzen tallers de berenars saludables solidaris ‘Happy-AndXic’ a favor d’UNICEF - Vatel

Els alumnes de VATEL Andorra organitzen tallers de berenars saludables solidaris ‘Happy-AndXic’ a favor d’UNICEF

En el marc del Dia Mundial de la Infància, els alumnes de primer curs van organitzar un esdeveniment dirigit a nens i nenes d'entre 8 i 12 anys.

Tornar

Els alumnes de primer curs de l’Hotel & Tourism School VATEL Andorra van organitzar, el passat dilluns 20 de novembre, els tallers de berenars saludables ‘Happy-AndXic’. Tots els diners recaptats es destinaran a favor dels projectes d’UNICEF Andorra.


Per portar a terme l’esdeveniment, en el marc del Dia Mundial de la Infància, els alumnes van comptar amb el suport de la professora de Nutrició i Higiene dels Aliments, Marta Pons, i la col·laboració de VATEL Andorra i de Condis Andorra.


En aquests tallers de berenars saludables hi van participar un total de 15 nens i nenes d’entre 8 i 12 anys, que es van dividir en tres grups elaborant cadascun una recepta diferent per gaudir d’un berenar saludable. Concretament, les receptes van ser gofres de carbassa i civada, triangles de tonyina i liquat vitamínic.

Trobar la meva formació en 3 passos