Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor MBA MBA
Els alumnes de VATEL Andorra participen en el programa televisiu MasterChef - Vatel

Els alumnes de VATEL Andorra participen en el programa televisiu MasterChef

Els estudiants de la nostra escola van ser els encarregats de servir les elaboracions preparades pels concursants durant la seva estada al sector Grau Roig, de Grandvalira

Tornar

Els estudiants de la nostra escola Hotel & Business School VATEL Andorra participen en el programa televisiu de RTVE Masterchef, la darrera entrega del qual emesa el dimarts 18 d’abril va tenir el Principat d’Andorra com l’escenari per a la gravació del concurs.


En concret, va ser al sector de Grau Roig de l’estació de Grandvalira on els concursants van haver d’elaborar un menú d’alta muntanya preparat pel xef de La Rioja Francis Paniego, amb 2 estrelles Michelin i 3 sols Repsol. Paniego des de l’any 2019 assessora a l’Sport Hotel Hermitage & Spa, amb una estrella Michelin i on el nostre professor Jordi Grau és el xef executiu.


El programa produït per RTVE i Shine Iberia va comptar amb la participació dels nostres estudiants del Bachelor in International Hotel Management i l’European Bachelor of Management in Hospitality & Tourism, sent els encarregats de servir les elaboracions preparades pels concursants. Entre els comensals hi havia esportistes andorrans d’elit com Joan Verdú i Albert Llovera, els pilots de MotoGP Aleix i Pol Espargaró, el youtuber Guillermo Díaz, conegut com Willyrex, i els xefs Josep Maria Kao i José Antonio Guillermo Velaz, a més de 100 esquiadors i amants de l’alta muntanya.


Aquesta és, sens dubte, un exemple de les moltes experiències que els alumnes de VATEL Andorra poden viure mentre cursen els estudis a la nostra escola i que recordaran tota la seva vida. 


Pots veure el programa complet a través del web de RTVE.

Trobar la meva formació en 3 passos