Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor MBA MBA
Els Alumnes de VATEL Andorra, solidaris amb els més petits  - Vatel

Els Alumnes de VATEL Andorra, solidaris amb els més petits

Amb motiu del 'Dia Mundial de la Infància', els alumnes de la Hotel & Tourism Business School VATEL Andorra van organitzar “And-xic-menú”, a favor dels projectes solidaris de les associacions UNICEF, AUTEA i AMMA.

Tornar

El passat dissabte 30 de novembre, els alumnes de la Hotel & Tourism Business School VATEL Andorra van organitzar el projecte “And-xic-menú”, juntament amb la seva professora de nutrició, Marta Pons, i amb la col·laboració d’AndBurgerZero, el departament d’Infància del Comú d’Andorra la Vella, els Ramaders d’Andorra I Sasa's food.

Como explica la dietista i nutricionista Marta Pons, “aquest projecte consisteix en què els alumnes van poder utilitzar la foodtruck de Sasa’s food, al Parc Central d’Andorra la Vella, amb l’objectiu de proposar un menú ràpid, saludable i de territori, per conscienciar els infants, sobre la importància de la nutrició i el consum d’aliments de proximitat”. 

“And-xic-menú” va tenir lloc el passat dissabte, 20 de noviembre, de 12 a 17 hores, coincidint amb el Dia Mundial de la Infància. Per aquesta motiu, como detalla la professora de Nutrició i Higiene dels Aliments de VATEL Andorra, “els diners recaptats es destinaran a projectes de les associacions UNICEF, AUTEA i AMMA”. 

Per un preu de 10 euros, els comensals van poder escollir entre dos menús. Un amb ‘Hamburguesa de vedella dels ramaders d’Andorra’ i un altre amb ‘Hamburguesa vegetariana’. Ambdós, acompanyats de Xips de carbassa, formatge de Casa Raubert i pa de remolatxa o integral, de La Fleca Les Bons. Per beure, aigua o ‘Magranola’, que és una beguda a base de magrana natural formulada pels alumnes. També, fora del menú, per als més gourmets, hi havia ‘Gofre de carbassa’, també inventada pels alumnes. 

Durant les cinc hores que els alumnes hi seran a la foodtruck, a més, van organitzar una gimcana amb jocs ambientats en l’alimentació saludable. Els organitzadors van convidar els assistents a venir vestits de blau. 

Trobar la meva formació en 3 passos