Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor MBA MBA
VATEL Andorra celebra la graduació de la quarta promoció de l’escola - Vatel

VATEL Andorra celebra la graduació de la quarta promoció de l’escola

L’acte va comptar amb la intervenció del conseller del Comú d’Encamp, Xavier Fernández Carrió, la Chef de Poste de l’Ambaixada de França, Amélie Mas, i el xef guanyador d’una Estrella Michelin Jordi Grau.

Tornar

L'escola d'hoteleria i turisme d'Encamp Hotel & Tourism Business School VATEL Andorra ha celebrat recentment l'acte de graduació dels antics alumnes del trimestre de promoció dels estudiants de la Direcció Hotelera Internacional. En l'acte hi ha intervingut la cap de correu de l'Ambaixada de França, Amélie Mas ; el regidor del Comú d'Encamp,  Xavier Fernández Carrió ; i Jordi Grau Lamarca , professor de cuina, xef executiu de Sport Hotels Resorts & Spa i recent guanyador d'una Estrella de la Guia Michelin al restaurant Ibaya, que va oferir una conferència magistral. A més, també hi ha assistit la presidenta de l'Associació Autèntics Hotels d'Andorra, Esther Sanuré .


El xef Jordi Grau Lamarca ha estat el professional convidat per donar la conferència a la cerimònia. Grau hat als alumnes graduats que “ recomana cada dia i fet amb el que us trobeu serveixi pel vostre futur i la vostra carrera professional, quan us equivoqueu”. “El mé important és l'actitud, hold implicació en la vostra feina perquè és el que ens donarà fruits”, ha subratllat el primer xef d'Andorra en guanyar una Estrella Michelin.


Una Escola amb molts valors

La directora de VATEL Andorra, Roser Daban , ha explicat que han confiat que han establert alumnes que han acabat els estudis seriosos a l'escola d'hoteleria i turisme d'Encamp (quatre noies i tres nois), “treballeu sempre amb responsabilitat, compromís i entrat; valors que ens ajudem a enfrontar-vos a qualsevol situació professional i personal”. Daban els hi ha demanat que ofereixin el millor de sí, sobretot, amb les persones que puguin tenir a la seva disposició com a directors d'empreses turístiques.

Trobar la meva formació en 3 passos