Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor MBA MBA
VATEL Andorra celebra la graduació de la sisena promoció - Vatel

VATEL Andorra celebra la graduació de la sisena promoció

L’acte va comptar amb la intervenció del conseller de Turisme i Reactivació Econòmic d’Encamp, Nino Marot i de la professora de comunicació corporativa, Noemí Rodríguez.

Tornar

L’Escola d’hoteleria i turisme d’Encamp Hotel & Tourism Busines School VATEL Andorra va celebrar el divendres 5 d’abril la cerimònia de graduació dels alumnes de la sisena promoció dels estudis en Direcció Hotelera Internacional


L’acte de graduació va comptar amb la presència del Ministre de Turisme, Jordi Torres i del Ministre de Relacions Institucionals i Educació, Ladislau Baró.


El conseller de Turisme i Reactivació econòmica d’Encamp, Nino Marot, durant la seva intervenció ha destacat la importància del sector turístic a la parròquia i el fet d’acollir un dels 54 campus que VATEL té en tot el món.


La periodista, dircom del Consell Superior de la Justícia i docent de Vatel, Noemí Rodríguez ha estat la professional convidada per donar la conferència a la cerimònia.


Aquest curs acadèmic s’ha graduat a VATEL un grup de 10 estudiants que, després de cursar tres anys de formació al centre d’Andorra de reconegut prestigi internacional, estan preparats per assumir amb responsabilitat una posició de gestió en establiments hotelers i turístics.

Una Escola amb valors

La directora de VATEL Andorra, Roser Daban,  ha animat els alumnes a assolir els nous reptes professionals i personals des del compromís, la implicació i la responsabilitat, que són valors molt vinculats a VATEL.Trobar la meva formació en 3 passos