Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor MBA MBA
VATEL Andorra participa a Enfira’t, la primera fira multisectorial d’Encamp - Vatel

VATEL Andorra participa a Enfira’t, la primera fira multisectorial d’Encamp

El cap de setmana del 10 i 11 de setembre el Comú d'Encamp va organitzar Enfira't per donar suport al teixit empresarial de la parròquia, i la nostra escola va participar.

Tornar

La nostra escola Hotel & Tourism Business School VATEL Andorra va participar a la primera edició d’Enfira’t, la primera fira multisectorial organitzada pel Comú d’Encamp celebrada el cap de setmana del 10 i 11 de setembre, amb l’objectiu de posicionar l’escola i difondre els nostres estudis: el Bachelor in International Hotel Management i l’European Bachelor of Management in Hospitality & Tourism.

Al nostre stand van apropar-se un important nombre de persones interessades que volien conèixer de primera mà els nostres estudis, el professorat que el forma, i les sortides laborals que ofereixen les titulacions de VATEL.

Una fira amb projecció de futur

Amb la voluntat de donar suport al teixit empresarial de la parròquia, l’afluència de visitants al llarg dels dos dies als més de 12.000 m2 amb 70 expositors en els que comptava Enfira’t ha complert els objectius del Comú d’Encamp assegurant, d’aquesta manera, una segona edició l’any vinent. Edició a la que no hi faltarà VATEL Andorra.

Trobar la meva formació en 3 passos