Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor MBA MBA
L'Anna, exigent
L'Anna, exigent DE LES TEVES QUALITATS, EN FAREM EL TEU FUTUR
Bachelor in International Hotel Management Bachelor in international hotel management Director en hotelerlia internacional MBA in international hotel management

AL PRIMER GRUP MUNDIAL D’ENSENYAMENT DE DIRECCIÓ HOTELERA I TURÍSTICA, TOTS ELS TEUS SOMNIS HI TENEN CABUDA

L’Anna encara no sap quina feina farà, però té un munt d’idees al cap. Per ajudar-la, necessita un marc ambiciós i segur.

ESDEVENIR DIRECTIU O EMPRESARI?

Durant més de 40 anys, Vatel ha preparat els seus estudiants per construir el seu futur en la indústria hotelera i turística. Si vols ser un gestor operatiu, un directiu o crear la teva empresa, el curs Vatel ha estat concebut perquè, en acabar els teus estudis, hagis trobat el teu camí.

Vatel ha preparat els seus estudiants per construir el seu futur en la indústria hotelera i turística

EL RECONEIXEMENT INTERNACIONAL

QS World University Rankings es troba entre les tres classificacions més ben considerades del món. Al 2022, va triar Vatel com a 1a escola de França en la categoria Hospitality & Leisure Management a partir de dues enquestes mundials realitzades a gairebé 130.000 professors i 75.000 empresaris.

QS World University Rankings

9000 ESTUDIANTS ALS 4 CONTINENTS

Vatel és una comunitat mundial i unida d’estudiants apassionats de diferents llocs que comparteixen interessos i valors. Allà on sigueu, us reconeixereu, intercanviareu coneixements, us ajudareu...

54 CAMPUS A 33 PAÏSOS

De Bangkok a Los Angeles, passant per Andorra, totes les escoles Vatel tenen el mateix objectiu: preparar-te per construir el teu futur en el turisme i l’hostaleria mundial. Ofereixen el mateix ensenyament i et proposen, a 2n i 3r, de formar part de Marco Polo, el programa d’intercanvi d’estudiants exclusiu de Vatel.

L'Anna, exigent
En David, aventurer
En Josep, hiperactiu
En Miquel, obert d’esperit
La Lucie, optimista
La Maria, animada
Trobar la meva formació en 3 passos