Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor MBA MBA
En David, aventurer
En David, aventurer DE LES TEVES QUALITATS, EN FAREM EL TEU FUTUR
Bachelor in International Hotel Management Bachelor in international hotel management Director en hotelerlia internacional MBA in international hotel management

COM EN DAVID,
VIU LA TEVA EXPERIÈNCIA INTERNACIONAL

Als 17 anys, en David té set de llibertat. Atret per un món tan gran, de seguida es deixarà temptar per una experiència en un dels campus Vatel. I per què no a l’altra punta del globus?

VIU LA TEVA EXPERIÈNCIA INTERNACIONAL

23 DESTINACIONS A ESCOLLIR PER CONTINUAR AMB L’MBA

Un cop finalitzat el programa de bàtxelor, Vatel et dona l’opció de continuar en una escola Vatel que ofereix el programa d’MBA (llista a continuació). Depèn de tu decidir el país, la ciutat i la llengua en què desitges continuar i validar el teu projecte amb el Departament d’Estudis de la teva escola!

MARCO POLO, EL PROGRAMA D’INTERCANVI D’ESTUDIANTS EXCLUSIU DE VATEL

Marco Polo és el programa que permet a qualsevol estudiant de Vatel de seguir estudiant a 2n i 3r de bàtxelor en una de les 54 escoles Vatel. Continues lligat al teu campus d’origen tot formant part d’un altre campus. El teu any és validat pel crèdit ECTS i pots fer les teves pràctiques in situ. Estàs a punt?


Marco Polo és el programa que permet a qualsevol estudiant de Vatel de seguir estudiant a 2n i 3r de bàtxelor en una de les 54 escoles Vatel

Triat com a “Millor innovació pedagògica” pels professionals, el programa Marco Polo és una gran oportunitat d’obrir-te, de descobrir un país, una cultura, un sistema d’ensenyament… i de dominar una llengua estrangera, tot seguint molt seriosament el curs.

L'Anna, exigent
En David, aventurer
En Josep, hiperactiu
En Miquel, obert d’esperit
La Lucie, optimista
La Maria, animada
Trobar la meva formació en 3 passos