Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor MBA MBA
En Josep, hiperactiu
En Josep, hiperactiu DE LES TEVES QUALITATS, EN FAREM EL TEU FUTUR
Bachelor in International Hotel Management Bachelor in international hotel management Director en hotelerlia internacional MBA in international hotel management

COM EN JOSEP,
NO T’ESTIGUIS ASSEGUT TOT EL DIA!

En Josep no està fet per prendre apunts tota l’estona.
El que li agrada és moure’s, practicar, experimentar. Que bé! A Vatel s’estarà la meitat del temps amb clients de veritat, d’acord amb la metodologia de l’escola.

En Josep no està fet per prendre apunts tota l’estona

EL 50 % DE LA PEDAGOGIA DEDICAT A L’EXPERIMENTACIÓ

Mai no comprens millor quelcom que experimentant-ho per tu mateix! Per això, els tres primers anys, alternes setmanes d’ensenyament teòric i setmanes d’experimentació. Aprens estant en contacte amb clients reals i practiques funcions que hauràs de dur a terme més endavant als hotels, restaurants, cafès...

Pédagogie consacrés à l’expérimentatione
Vous vous exercez aux fonctions de ceux que vous aurez à manager plus tard
Vous testez des métiers et des situations

PROVA, INNOVA, APRÈN

Des del primer any, en condicions reals, prova llocs de treball i situacions davant de clients reals. Analitza les situacions a què has estat exposat, proposa solucions innovadores, aplica-les la propera vegada i fes-ne el balanç… És molt més interessant!

PRACTICA EN UN TERRENY DE JOC DE MIDA REAL

Els punts forts de la pedagogia Vatel són que, en condicions reals, s’aprèn progressivament a gestionar els recursos humans, a prendre decisions i a assumir-ne les responsabilitats.

APRÈN A EMPRENDRE

Acumular coneixement està bé. Treure’n partit per crear projectes és millor. Per això, Vatel ha creat mètodes d’aprenentatge innovadors, lúdics i eficaços, basats en la posada en pràctica i el treball en grup. La nostra convicció? Per progressar, cal que t’enfrontis a la realitat.

Apprenez à entreprendre

CAS EMPRESARIAL VATEL, CASOS CONCRETS A RESOLDRE

El Cas Empresarial Vatel és un treball en equip dedicata resoldre una problemàtica que un professional del turisme us ha plantejat. Caldrà donar-hi una resposta i presentar solucions argumentades. I, qui ho sap, potser les vostres idees seran aplicades a la vida real!

VATEL BUSINESS CASE

VATEL INTERNATIONAL BUSINESS GAME, SIMULACIÓ VIRTUAL DE PRESA DE DECISIONS

Al 3r any de bàtxelor, esdevens director d’un departament o d’un hotel. Amb el teu equip, preneu decisions comercials, financeres, tècniques i humanes que, totes elles, influeixen en els resultats de la vostra empresa. Esteu competint amb equips de totes les escoles Vatel del món. En acabar la setmana, hi ha l’anunci dels resultats, la classificació dels equips i, evidentment, les felicitacions al “Dream Team”.

ELS DOCENTS, MOLT MÉS QUE PROFESSORS!

Procedents del món universitari o del món professional, són referents en el seu àmbit. Empren mètodes interactius per tal de donar-te els mitjans per desenvolupar les teves capacitats d’anàlisi, de creativitat i d’acció. Basada en l’intercanvi, en el fet de compartir i en la reflexió, la seva pedagogia s’acosta més al coaching que a l’ensenyament clàssic i segueix sent efectiva des de la distància, si cal.

Bien plus que des professeurs

I LES NOVES TECNOLOGIES EN TOT AIXÒ?

nouvelles technologies
nouvelles technologies
nouvelles technologies

Intel·ligència artificial, dades, gestió d’ingressos… Les noves tecnologies són part integrant de la indústria hotelera i turística. Dominar-les, per tant, és indispe

El CirVath, Centre de recerca Vatel, és un viver d’idees, de projectes i de reflexions, on professors i estudiants d’arreu són convidats a participar. Cada any, el CirVath publica els seus treballs de recerca a Les Cahiers Internationaux du Tourisme i els difon per tot el món.

CirVath
L'Anna, exigent
En David, aventurer
En Josep, hiperactiu
En Miquel, obert d’esperit
La Lucie, optimista
La Maria, animada
Trobar la meva formació en 3 passos