Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor MBA MBA
Vine a conèixer VATEL Andorra - Vatel

Vine a conèixer VATEL Andorra

El proper 17 de juny organitzem una nova jornada de portes obertes a la nostra escola Hotel & Tourism Business School VATEL Andorra per informar i resoldre tots els dubtes que puguin haver-hi en relació als nostres estudis.

Tornar

El proper divendres 17 de juny la nostra escola Hotel & Tourism Business School VATEL Andorra organitza una nova jornada de portes obertes per informar i resoldre tots els dubtes que puguin haver-hi en relació als nostres estudis, el Bachelor in International Hotel Management i l’European Bachelor of Management in Hospitality & Tourism.


Al llarg de la sessió, les persones inscrites per correu electrònic o per Whatsapp no només obtindran tota la informació de primera mà, sinó que també podran visitar les instal·lacions de VATEL Andorra on hi estudiaran. A la vegada, coneixeran a la responsable d’admissions del nostre centre, amb qui podran assabentar-se del procés de matriculació amb detall i del claustre de professors que l’acompanyaran al llarg dels propers tres anys.


Professorat de prestigi

Els personal docent de VATEL Andorra està format per professionals en actiu i amb un perfil altament qualificat que permeten veure exemples reals d’empreses turístiques. El pla d’estudis que oferim està adaptat a les demandes i exigències actuals del sector, amb assignatures de l’àmbit de la gestió i de l’entorn professional; tot amb una combinació entre aprenentatge teòric i pràctic a les millors cadenes i establiments hotelers i turístics.


En finalitzar els 3 cursos amb 180 crèdits aconseguiràs una titulació homologada per l’Estat francès i reconeguda a nivell mundial que, a més, té una alta taxa d’inserció professional: el 97% dels graduats VATEL s’incorpora al mercat laboral en els primers 6 mesos després d’acabar els estudis.


Beca del 45% del preu total

Compromesa amb els estudiants residents al país amb la motivació per estudiar direcció turística i hotelera a una escola de primer nivell, VATEL Andorra ofereix per al curs 2022-23 una beca que cobreix el 45% del preu total de les taxes acadèmiques dels 3 cursos dels seus estudis.


Conèixer altres cultures

VATEL ofereix als seus alumnes el programa Marco Polo, que permet estudiar el segon curs acadèmic en un dels 55 campus que té en 33 països a tot el món, i d’aquesta manera descobrir un nou país, adaptar-se a una nova cultura i dominar un idioma estranger complementari.


Inscriu-te ara

Per venir a la jornada de portes obertes de VATEL Andorra és necessari realitzar la teva inscripció de manera prèvia, la qual pots fer a través de correu electrònic a admision@vatel.ad, o bé per Whatsapp al número de telèfon +376 383 866.


VATEL és un grup internacional que compta amb mes de 40 anys d’experiència que ha guanyat els premis a la “Millor Escola en Formació en Direcció Hotelera” (2016), a la “Millor Innovació Pedagògica” (2018), i aquest any ha estat recentment designada per la QS World University Rankings com la primera escola de negoci del sector hoteler a França.


Trobar la meva formació en 3 passos