Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor MBA MBA
Vine a conèixer VATEL Andorra - Vatel

Vine a conèixer VATEL Andorra

VATEL Andorra organitza dues jornades de portes obertes, els divendres 16 i 30 de juny, per resoldre tots els dubtes que les persones interessades poden tenir en relació amb els nostres estudis.

Tornar

El nostre centre Hotel & Tourism Business School VATEL Andorra organitza dues jornades de portes obertes, els divendres 16 i 30 de juny, amb la voluntat d’informar i resoldre tots els dubtes que puguin haver-hi en relació amb els nostres estudis, el Bachelor in International Hotel Management i l’European Bachelor of Management in Hospitality & Tourism.


Al llarg de la sessió, les persones inscrites per correu electrònic o per Whatsapp no només obtindran tota la informació de primera mà, sinó que també podran visitar les instal·lacions de VATEL Andorra on estudiaran. A la vegada, coneixeran a la responsable d’admissions del nostre centre, amb qui podran assabentar-se del procés de matriculació amb detall i del claustre de professors que l’acompanyaran al llarg dels tres anys vinents mentre es formen en administració i direcció d’empreses turístiques i hoteleres internacionals.


Professorat de prestigi

A VATEL Andorra compten amb professors amb un perfil altament qualificat que, a més, són professionals en actiu, permeten veure exemples d’empreses turístiques. A més, aquest fet ens permet oferir un pla d’estudis actualitzat a les demandes i exigències actuals del sector, amb assignatures de l’àmbit de la gestió i de l’entorn professional. Tot amb una combinació entre aprenentatge teòric i pràctic a les millors cadenes i establiments hotelers i turístics.


En finalitzar els 3 cursos amb 180 crèdits l’estudiant aconseguirà una titulació homologada per l’Estat francès i reconeguda a escala mundial que, a més, té una alta taxa d’inserció professional: el 97% dels graduats VATEL s’incorpora al mercat laboral en els primers 6 mesos després d’acabar els estudis.


Beca del 45% del preu total

Compromesa amb els estudiants residents al país amb la motivació per estudiar direcció turística i hotelera a una escola de primer nivell, VATEL Andorra ofereix per al curs 2023-24 una beca que cobreix el 45% del preu total de les taxes acadèmiques dels 3 cursos dels seus estudis.


Conèixer altres cultures

VATEL ofereix als seus alumnes el programa Marco Polo, que permet estudiar el segon i tercer curs acadèmic en un dels 54 campus que té en 33 països a tot el món, i d’aquesta manera descobrir un nou país, adaptar-se a una nova cultura i dominar un idioma estranger complementari.


Inscriu-te ara

Per venir a una de les dues jornades de portes obertes de VATEL Andorra és necessari realitzar la teva inscripció de manera prèvia, la qual pots fer a través de correu electrònic a admision@vatel.ad, o bé per Whatsapp al número de telèfon +376 383 866.


VATEL és un grup internacional que compta amb més de 40 anys d’experiència que ha guanyat els premis a la “Millor Escola en Formació en Direcció Hotelera” (2016), a la “Millor Innovació Pedagògica” (2018), i ha estat recentment designada per la QS World University Rankings com la primera escola de negoci del sector hoteler a França.


Trobar la meva formació en 3 passos