Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor MBA MBA
L’Andorra Taste comptarà amb la participació d’alumnes de VATEL Andorra - Vatel

L’Andorra Taste comptarà amb la participació d’alumnes de VATEL Andorra

Estudiants de primer i segon curs participaran en la segona edició de l'esdeveniment únic que debatrà, construirà i permetrà gaudir de la gastronomia d'alta muntanya.

Tornar

Entre els propers 13 i 17 de setembre se celebrarà a Escaldes-Engordany la segona edició de l’Andorra Taste, un esdeveniment únic i exclusiu organitzat per Andorra Turisme i Vocento Gastronomía sobre la gastronomia d’alta muntanya. En aquesta ocasió comptarà amb la participació dels alumnes de la nostra escola Hotel & Business School VATEL Andorra.


En concret, els estudiants de primer i segon curs, seran personal de suport tant per a cuina com a sala. Els primers dos dies, dins del programa professional que reunirà a un centenar de cuiners, productors i professionals d’entorns muntanyosos d’arreu del món. A partir del 15 de setembre, els alumnes de VATEL Andorra participaran en el programa popular, amb alguns dels quinze millors restauradors d’Andorra que oferiran degustacions i showcookings, entre altres activitats, per posar en valor la gastronomia del Principat i els productes autòctons.


L’Andorra Taste, que tindrà lloc en el Prat del Roure d’Escaldes-Engordany, després de l’èxit de la primera edició s’ha convertit en una trobada ideal per gaudir, debatre i construir sobre l’autenticitat dels territoris d’alta muntanya, a banda de degustar la millor gastronomia. El programa professional inclou xerrades i masterclass ofertes per xefs internacionals, alguns d’ells amb una o diverses estrelles Michelin, com per exemple Clément Bouvier, Joel Castanyé, Benito Gómez i Joan Roca, entre altres.


La participació dels alumnes a l’Andorra Taste s’emmarca dins de les moltes experiències que els alumnes de VATEL Andorra poden viure mentre cursen els estudis a la nostra escola, experiències que no només recordaran tota la seva vida sinó que també contribueixen a la seva formació de qualitat

Trobar la meva formació en 3 passos