Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor MBA MBA
Les noves àrees de desenvolupament de VATEL, a debat a la Convenció Internacional 2022 de Montenegro - Vatel

Les noves àrees de desenvolupament de VATEL, a debat a la Convenció Internacional 2022 de Montenegro

Entre el 19 i 23 d'octubre es va celebrar la Convenció Internacional 2022 del Grup Vatel, on es va debatre sobre nous programes i nivells de formació d'acord amb els valors de VATEl i l'evolució de la indústria hotelera i turística.

Tornar

La Universitat de Donja Gorica, de la capital de Montenegro Podgorica, va ser la seu on es va celebrar la Convenció Internacional 2022 de VATEL entre el 19 i el 23 d’octubre amb la presència dels directors de les 54 escoles VATEL a 32 països del món, així com també de representants del cos diplomàtic, de la indústria hotelera i turística mundial i de l’Organització Mundial del Turisme (UNWTO).


Sota el títol de Les noves àrees de desenvolupament de Vatel, la convenció va ser una oportunitat excepcional per intercanviar experiències referents a les darreres tendències en el camp de l’educació superior en turisme, hoteleria i administració, i debatre sobre nous programes i nivells de formació d’acord amb els valors fonamentals del grup i l’evolució de la indústria hotelera i turística. Algunes de les persones que van participar van ser, per exemple, Ion Vilcu, director del Departament de Membres Afiliats de l’UNWTO, o Vanguelis Panayotis, CEO de MKG Consulting.


L’objectiu del Grup Vatel és mantenir la seva essència i els valors que transmeten a tots els seus estudiants, reputació que va permetre guanyar el primer lloc de les escoles de negoci del sector hoteler a França per QS World University Rankings aquest mateix any, a més de la proclamació de Vatel com a “Millor Escola en Formació en Direcció Hotelera”, atorgada en la 17a edició dels Worldwide Hospitality Awards.


Roser Daban, directora de la nostra escola Hotel & Tourism Business School VATEL Andorra, va estar present a la convenció amb la resta de directors del grup a tot el món, i va tornar amb noves idees i projectes per consolidar i posicionar el centre al país i la seva àrea d’influència.

Trobar la meva formació en 3 passos