Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor MBA MBA
VATEL Andorra es prepara per a un octubre ple d’assistència a fires d’estudiants - Vatel

VATEL Andorra es prepara per a un octubre ple d’assistència a fires d’estudiants

Aquest mes, el nostre centre estarà a dues fires a Palma de Mallorca i una a Eivissa, a més de prendre part de la 44a edició de la Fira d'Andorra la Vella.

Tornar

La nostra escola Hotel & Tourism Business School VATEL Andorra es prepara per a un inici de la tardor amb molta activitat pel que fa a l’assistència a fires d’estudiants. Si bé el nou curs acadèmic va arrancar amb la cerimònia d’inauguració celebrada recentment, el centre es prepara per continuar acollint als futurs professionals d’èxit del sector hoteler i turístic.


Al llarg de les setmanes vinents es treballarà de manera intensa per posicionar, entre els futurs estudiants, el centre i la nostra oferta formativa amb el Bachelor in International Hotel Management i l’European Bachelor of Management in Hospitality & Tourism. Les primeres cites seran a terres balears, Mallorca i Eivissa, per acabar el mes a la Fira d’Andorra la Vella.


Aquesta setmana, el 5 i 6 d’octubre, VATEL Andorra participarà en les edicions de l’University Day tant a Mallorca, al Centre de Convencions Hipotels, com a Eivissa, al Recinte firal d’Eivissa i Formentera. L’University Day és un concepte basat en l’organització de fires escolars d’orientació universitària a mida, enfocada sobretot en els alumnes de 4t de l’ESO, 1r i 2n de Batxillerat i estudiants de Cicles Formatius. Se centren a seleccionar universitats i centres de formació superior per connectar-los amb alumnes de determinada ciutat o país. Sota aquest concepte, l’University Day es realitza en diverses ciutats d’Espanya, com també en el nostre país.


El 23 d’octubre, VATEL Andorra tornarà a terres mallorquines, en aquesta ocasió per prendre part del Mallorca Unitour, que tindrà lloc al Palau de Congressos de la ciutat. El Saló d’Orientació Universitària Unitour és el punt de trobada per a estudiants de Batxillerat i FP, docents, famílies i universitats facilitant la tasca d’orientació universitària.


Per últim, del 27 al 29 d’octubre, VATEL Andorra tornarà a ser present a la Fira d’Andorra la Vella, una gran cita en el calendari del país. Com a institució educativa del Principat, per al nostre centre la participació en aquests esdeveniments és fonamenta per posicionar l’escola entre les famílies andorranes i donar a conèixer la nostra oferta formativa.

Trobar la meva formació en 3 passos