Campus Campus Fulletó Fulletó Bachelor Bachelor MBA MBA
VATEL Andorra participa en la fira d’orientació per a estudiants de batxillerat - Vatel

VATEL Andorra participa en la fira d’orientació per a estudiants de batxillerat

La nostra escola va participar en el 'Salon Étudiant études supérieures en France', la fira d’orientació per estudiar a França, presentant les oportunitats per fer estades a l'estranger.

Tornar

La nostra escola Hotel & Tourism Business School VATEL Andorra va participar en el Salon Étudiant études supérieures en France, la fira d’orientació per estudiar a França, celebrada en el Centre de Congressos d’Andorra la Vella el dimarts 29 de novembre.


Acompanyats de les seves escoles i famílies, els estudiants de batxillerat han pogut conèixer de primera mà les oportunitats que ofereix el nostre centre per fer estades a l’estranger: el programa Marco Polo, que permet als estudiants de segon i tercer curs descobrir un nou país, adaptar-se a una nova cultura i dominar un idioma estranger complementari mentre es manté la formació.


Al llarg de la jornada més d’una trentena de joves estudiants es va apropar al nostre stand per rebre informació i conèixer l’oferta formativa amb el Bachelor in International Hotel Management i l’European Bachelor of Management in Hospitality & Tourism, el professorat de prestigi que el forma i les sortides laborals que hi ofereixen.


La fira d’orientació va estar organitzada per l’Ambaixada de França a Andorra, en col·laboració amb el Ministeri d’Educació d’Andorra, la Delegació d’educació francesa a Andorra, la regió acadèmica d’Occitània i la Representació del Copríncep.

Trobar la meva formació en 3 passos